Investeren in een duurzaam huis

Jouw woning verduurzamen

Wil je investeren in energiebesparende maatregelen? Bijvoorbeeld door het installeren van zonneboilers en zonnepanelen, of het isoleren van je woning? Vul binnen 2 minuten de gratis online check in en zie wat er in jouw woning mogelijk is!

Check mijn woning
Huis verduurzamen - Huis & Hypotheek

Wil je een ander huis kopen, ga je verbouwen of denk je aan oversluiten? Dan loont het om te investeren in een duurzaam huis. Met energiebesparende maatregelen bespaar je op je energierekening én verhoog je het wooncomfort in huis.

Besparen op je woonlasten

Je energierekening is gemiddeld een vijfde van je woonlasten. Als je nu extra in energiebesparing investeert, gaan je hypotheeklasten omhoog, maar dalen je energiekosten. Door bijvoorbeeld jouw woning te isoleren, hoef je minder te stoken en dus minder te betalen. Daarnaast laat isolatie geen warmte naar buiten (en in de zomer niet ongewenst naar binnen), waardoor koude voeten verleden tijd zijn. Door je woning te verduurzamen, kunnen je totale woonlasten dus omlaag gaan. In het rekenvoorbeeld zie je hoeveel dit per maand kan schelen. 

Meer weten? Download onze flyer energiebesparende maatregelen!

Rekenvoorbeeld huis verduurzamen

Stel: Je koopt een woning uit 1970 met dakisolatie, gewoon dubbelglas en hr-ketel. Je hebt hiervoor een hypotheek nodig van € 202.000,- en gaat de woning verbeteren met spouwmuren, vloerisolatie en tien zonnepanelen. Dat kost samen zo’n € 8.000,-. Je neemt hiervoor een extra hypotheek en je totale woonlasten dalen met € 45,- per maand!

Extra financieringsmogelijkheden

Investeren in een duurzaam huis kan voordelig uitpakken voor je maandlasten, de waarde van je woning, het wooncomfort én voor het klimaat! Er is meer mogelijk dan je denkt.

De adviseurs van Huis & Hypotheek vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom helpen ze jou graag verder op weg met jouw vragen hierover. Plan een afspraak in met een adviseur bij jou in de buurt en laat je adviseren. Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je denkt.

Kunnen wij je helpen?

Maak een afspraak

We willen graag kennis met je maken.

Mail ons

Binnen 1 dag ontvang je een antwoord.

Bel mij terug

Een adviseur belt je terug.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback