Klachten over Huis & Hypotheek

Het kan onverhoopt zo zijn dat je niet tevreden bent over de dienstverlening van jouw financieel adviseur. Dat vindt jouw adviseur heel vervelend. Maar ook wij, Huis & Hypotheek Centrale Organisatie, vinden dit heel vervelend. We horen daarom graag van je, zodat we op zoek kunnen naar een oplossing. Wat moet je doen als je een klacht hebt?

Niet tevreden over de dienstverlening van jouw adviseur?

Neem contact op met jouw adviseur.

In eerste instantie probeer je om samen met jouw adviseur een oplossing te vinden. Meld je klacht in ons online formulier en probeer zo duidelijk mogelijk te beschrijven wat er is gebeurd. Op deze manier kunnen wij erop toezien dat de ontstane klacht tussen jou en de adviseur van de vestiging correct door de adviseur wordt afgewikkeld.

Lukt het nog niet om een oplossing te vinden?

Dan kun je besluiten het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) in te schakelen. Het KiFiD is een onafhankelijke stichting die jouw klacht kan beoordelen. Zorg dat je de klacht binnen 3 maanden na het laatste contact met jouw adviseur bij het KiFiD binnen is. Vergeet niet het KiFiD aansluitnummer van jouw adviseur te vermelden, deze vind je op de laatste pagina van de ‘Wegwijs’ op de webpagina van jouw adviseur.

Heb je een klacht over ons (de Centrale Organisatie)?

Heb je een klacht over ons, stuur dan een e-mail naar klachten@huis-hypotheek.nl. Je ontvangt binnen twee weken van ons een bevestiging dat de klacht is ontvangen. Meer informatie staat ook beschreven in de klachtenprocedure van Huis & Hypotheek Centrale Organisatie. 

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback