Goed verzekerd op weg

Veilig gevoel

Niet alleen thuis wil je goed verzekerd zijn, maar ook onderweg. De juiste autoverzekering geeft je een veilig gevoel. Ook kun je voor je inzittenden een extra verzekering afsluiten. Ga je wat verder weg? Dan is een reis– en/ of annuleringsverzekering ook erg handig om af te sluiten. Wij adviseren je graag wat voor jou de beste verzekeringen zijn voor onderweg.

Maak een afspraak

Verzekeringen voor onderweg - Huis & Hypotheek

Autoverzekering

Bij een auto hoort een goede autoverzekering. Of het nu je eerste auto, tweede auto, bedrijfsauto of oldtimer is: wij verzekeren ze allemaal! Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor het verzekeren van je kampeerauto of tourcaravan. 

Voor de autoverzekering heb je de keuze uit drie soorten:

  • WA: de schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet de schade aan je eigen auto.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd): hiermee wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed bij brand, diefstal, storm, ruitbreuk enzovoort. Schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd): ook alle schade aan je eigen auto wordt hiermee vergoed.
    De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto.

Ongevallenverzekering

Zorg daarnaast ook dat je goed verzekerd bent tegen ongevallen. Een ongevallenverzekering keert een bedrag uit bij een ongeval, zowel in- als buitenshuis. Een ongevallenverzekering kan een bedrag uitkeren bij overlijden, maar kan ook uitkering geven bij blijvende invaliditeit of ziekenhuisopname.


Ongevalleninzittendenverzekering

Een ongevalleninzittendenverzekering is een extra dekking op je autoverzekering. Wanneer jij en je inzittenden bij een auto-ongeluk betrokken raken, keert deze verzekering een vast bedrag uit. Dit kan zijn een bedrag voor blijvende invaliditeit of voor overlijden. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je inzittenden.

Advies nodig?

Onze adviseurs helpen je graag met een ongevallenverzekering, pechhulpverzekering of een schadeverzekering voor je inzittenden. Vraag ernaar bij je adviseur.


Reisverzekering

Met een reisverzekering ga je altijd goed verzekerd op reis, of je nu kiest voor een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. Het is altijd handig om verzekerd te zijn: ook als je een weekendje weg gaat in Nederland of een dagje het buitenland bezoekt.

Welke reisverzekering is de beste optie?

Een kortlopende reisverzekering gaat in vanaf de dag dat je vertrekt naar jouw vakantiebestemming tot de dag dat je weer terugkomt. Met deze verzekering ben jij gedekt op het moment dat je bijvoorbeeld te maken krijgt met schade aan of diefstal van jouw bagage. Het is dus verstandig om een reisverzekering af te sluiten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor sommige reizen kan het handig zijn om de reisverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Maar je zou ook kunnen kijken naar een doorlopende reisverzekering voor als je bijvoorbeeld een stukje vaker weg van huis bent. Wil je echt voorbereid zijn op iedere situatie? Dan zou je altijd een annuleringsverzekering kunnen overwegen. Onze adviseurs vertellen jou graag over de mogelijkheden en welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt!


Advies nodig?

Heb je al een reisverzekering? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een Huis & Hypotheek-adviseur.

Het eerste gesprek is altijd gratis

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback