Gezinsuitbreiding

Kindje op komst?

Gefeliciteerd! Een hoop veranderingen komen eraan. Maak daarom samen met je Huis & Hypotheek-adviseur een inschatting van hoe jullie financiële situatie er straks uitziet. Zo kun je zien of het verstandig zou zijn om je hypotheek aan te passen, omdat het juist nú extra belangrijk is om te zorgen dat je financiële huishouding op orde is.

Maak een afspraak
Gezinsuitbreiding hypotheekadvies

Gezinsuitbreiding en de hypotheek

Is er een kindje op komst? Gefeliciteerd! Gaat één van jullie straks minder werken en zijn jullie inkomsten lager? Moet er verbouwd worden om ruimte te maken voor de kleine? Met andere woorden: hoe zorg je voor meer financiële zekerheid?

Meer ruimte: verbouwen?

Heb je meer ruimte nodig? Je adviseur maakt een plan voor je waarmee je de verbouwing kunt realiseren en je maandlasten tegelijkertijd verantwoord en betaalbaar blijven.

Besparen op je maandlasten

Als de kleine er straks is, is het fijn als de maandlasten naar beneden kunnen. Je Huis & Hypotheek-adviseur bekijkt of je hypotheek ergens anders misschien goedkoper kan en of overstappen van geldverstrekker financieel voordeel oplevert. Of wellicht zijn er andere manieren zijn om elke maand minder te hoeven betalen, zoals rentemiddeling of het omzetten van je hypotheekvorm.

Controleer je verzekeringen

Verder is het verstandig om de komst van de kleine zo snel mogelijk door te geven aan je verzekeraar(s) en ook je verzekeringen zelf goed onder de loep te nemen om te voorkomen dat je niet over- of onderverzekerd bent. Natuurlijk kan je Huis & Hypotheek-adviseur dit namens jou regelen, zodat je zeker weet dat het goed zit.

Wonen zonder zorgen met SeeF

Het woont fijner als je zeker weet dat je hypotheek en andere financiële zaken goed geregeld zijn. Met SeeF checkt je adviseur regelmatig of alles nog in orde is. Hoe werkt SeeF?

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback