Verzekeringsadvies

Advies over verzekeringen?

Vragen als ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik veilig en toch voordelig verzekerd ben?’ of ‘Wie kan voor mij uitzoeken welke verzekering bij mij past?’ zullen vast een aantal keren bij jou door het hoofd zijn gegaan. Wij helpen je graag met deze vragen en kunnen jou verder adviseren over ons complete aanbod van verzekeringen.

Maak een afspraak
Verzekeringsadvies - Advies over verzekeringen

Maak direct een vrijblijvende afspraak met de hypotheek- en verzekeringsadviseur bij jou in de buurt en kom erachter wat voor jou de beste keuzes zijn.  

Onafhankelijk verzekeringsadvies

Bij de meeste Huis & Hypotheek-vestigingen kun je terecht voor een volledig onafhankelijk en persoonlijk verzekeringsadvies. De verzekeringsadviseur kijkt welke verzekeringen jij wel of niet nodig hebt en zorgt voor goede afstemming tussen de verzekeringen. Zij adviseren altijd over de best passende verzekering bij jouw situatie. Zo is alles goed geregeld, betaal je nooit te veel en ben je goed beschermd tegen onverwachte risico’s. Neem alvast een kijkje op onze verzekeringspagina’s voor meer informatie:

Kunnen wij je helpen?

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen die wellicht voor jou interessant zijn. Staat jouw vraag er niet bij? Ga dan naar alle veelgestelde vragen

  • Onder de inboedelverzekering valt alles wat in je huis staat wat meegenomen kan worden, bijvoorbeeld een bank, tafel of tv. Met een opstalverzekering verzeker je je huis zelf en alles wat níet meegenomen kan worden. Denk hierbij aan de ramen, deuren, keuken of zonnepanelen.

    Bronpagina

  • Het is niet verplicht om een annuleringsverzekering te nemen maar het is wel aan te raden! Als je je vakantie onverwachts moet annuleren, vergoedt het de kosten die je gemaakt hebt.

    Bronpagina

  • Een autoverzekering wordt vaak berekend op basis van schadevrije jaren. Als beginnend autorijder heb je nog geen schadevrije jaren opgebouwd dus dan kan een autoverzekering duurder uitvallen. De totale kosten van een autoverzekering worden bepaald door meerdere factoren, je adviseur kan je hier meer over vertellen.

    Bronpagina

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback