Over Huis & Hypotheek

Wie is Huis & Hypotheek?

Eind jaren negentig was de eerste vestiging van Huis & Hypotheek een feit. Inmiddels heeft de ontwikkeling van het vak hypotheekadviseur niet stilgestaan en is deze ene vestiging in Friesland uitgegroeid tot ruim vijftig vestigingen door heel Nederland.

Sinds 1989

Huis & Hypotheek begon in 1989 met het idee van een NVM-makelaar uit Leeuwarden. Hij kreeg bij zijn werk steeds vaker vragen van huizenkopers over de financiering van hun aankoop. Hij kwam tot de conclusie dat het geven van hypotheekadvies een vak apart is.

Een makelaar heeft weliswaar hypotheekkennis en heeft afspraken met lokale geldverstrekkers, maar is geen gespecialiseerde hypotheekadviseur. Dit resulteerde in de opening van een apart kantoor waar men terecht kon voor hypotheekadvies: Huis & Hypotheek.

Vandaag de dag bestaat Huis & Hypotheek ruim 25 jaar en hebben we vestigingen door heel Nederland. Onze adviseurs hebben al vele klanten voorzien van een onafhankelijk, betrouwbaar en persoonlijk advies. Klanten kunnen bij de Huis & Hypotheek-adviseur terecht voor advies over hun hypotheek, verzekeringen en belastingen. Duidelijkheid en overzichtelijkheid voor je financiële situatie, daar gaan we voor.

Waarom onafhankelijk advies?

De adviseurs van Huis & Hypotheek geven onafhankelijk financieel advies. Dat betekent dat wij zaken doen met vrijwel alle hypotheekaanbieders en dus hypotheken in allerlei vormen, soorten en maten kunnen afsluiten. Daardoor vinden wij voor de meest uiteenlopende woonwensen, persoonlijke situaties en toekomstplannen een passende hypotheek. Onze missie en visie >

Passende hypotheek

Dat is een hypotheek die past bij jouw dagelijks leven nu en jouw plannen voor later. Een financiële oplossing die zorgt dat je al je woonwensen kunt realiseren, terwijl de maandlasten betaalbaar en verantwoord zijn én blijven. Zo zorgen wij voor (financiële) zekerheid en vrijheid.

Om een passende hypotheek te vinden, doorloop je samen met je adviseur vijf stappen. Stappenplan voor hypotheekadvies >

Wat kost hypotheekadvies?

Wat hypotheekadvies kost, is voor iedereen anders. In sommige gevallen kan een adviseur vrij snel een oplossing vinden. In andere gevallen heeft hij of zij misschien meer tijd nodig. In alle gevallen laat je adviseur van te voren weten hoe lang hij of zij voor je bezig denkt te zijn en wat dat gaat kosten. De kosten van hypotheekadvies >

Kosteloos kennismaken

Om je persoonlijk advies te kunnen geven, willen we eerst met je kennismaken en horen wat jij belangrijk vindt.
Maar ook om je te vertellen hoe wij werken en wat je van ons mag verwachten. Daarom is het eerste gesprek altijd kosteloos en vrijblijvend.

Over onze formule

Huis & Hypotheek Centrale Organisatie werkt als overkoepelende organisatie samen met zo’n 50 franchisenemers, ofwel de vestigingen. Zij geeft zelf geen advies. De franchisenemers hebben adviseurs in dienst. Zij geven je advies en bemiddelen bij de (hypotheek)aanvraag. De vestigingen zijn aparte juridische entiteiten en zelfstandige ondernemingen en hebben hun eigen AFM vergunning en hun eigen KiFiD aansluitnummer. Je gaat een overeenkomst aan met de adviseur van de vestiging, de franchisenemer. 

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de adviseurs van Huis & Hypotheek. Alle contactmogelijkheden op een rijtje >

Niet tevreden?

Lees hier wat je kunt doen.

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback