Maximale hypotheek berekenen

Zelf je hypotheek berekenen

Bereken hieronder zelf wat jouw maximale hypotheek is. Je krijgt direct een indicatie van hoeveel je kunt lenen, wat jouw rentepercentage en maandlasten worden en of je de woning die je op het oog hebt, kunt kopen. 

Maximale hypotheek berekenen

Bereken zelf je maximale hypotheek

Een berekening op maat?

Als je graag wilt weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw maximale hypotheek precies is, maak dan een afspraak met een adviseur van een Huis & Hypotheek-vestiging bij jou in de buurt. Je kunt je situatie dan voorleggen aan de adviseur en hij of zij kan je dan het beste vertellen wat er allemaal mogelijk is. 

Kan ik deze woning kopen?

Hypotheek berekenen

De maximale hypotheek is een indicatie van wat je ten hoogste kunt lenen op basis van je inkomen en wat het maandbedrag wordt. Houd er rekening mee dat je bij de aankoop van een woning altijd eigen geld moet inbrengen. Deze maximale hypotheek rekentool houdt geen rekening met persoonlijke situaties zoals de aflossingsstand, restschuld en overwerk.

Tip: het is mogelijk om extra te lenen voor de verduurzaming van de woning. Als je graag precies wilt weten hoeveel jouw maximale hypotheek is en of je de woning kunt betalen, kan jouw Huis & Hypotheek-adviseur een exacte berekening voor je maken.

Ben je een starter en koop je voor het eerst een huis? Dan kun je ook zelf je maximale hypotheek berekenen middels onze online hypotheekmodule. Met het online oriëntatie op maat pakket maak je onbeperkt accurate berekeningen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Hoe werkt hypotheekadvies?

In 5 stappen naar een passende hypotheek.  Hoe werkt hypotheekadvies >

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback