Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Veenendaal

De wens én de mens centraal. Alleen zo kunnen wij van Huis & Hypotheek Veenendaal jou onafhankelijk hypotheekadvies bieden. Wij voelen ons verantwoordelijk voor jouw woonplezier en vinden voor elke woonwens een oplossing. Met 25 jaar ervaring weten wij welke weg jou verder helpt, en welke niet. Ons DNA: denken in mogelijkheden.

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0017:30
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk hypotheekadvies bij Huis & Hypotheek Veenendaal

Staat je droomhuis te koop en ben je benieuwd of je het kunt betalen? Denk je erover na om te verhuizen of te verbouwen? Of ben je een zzp’er en blijkt het moeilijk om een hypotheek voor elkaar te krijgen? Werkt jouw eigen bank je tegen? Of wil jij weten wat de huidige lage rente voor jouw persoonlijke situatie kan betekenen?

 

Hypotheekadviseurs én financieel planners

Het team van Huis & Hypotheek Veenendaal staat voor je klaar! We nemen het uitzoeken en het papierwerk graag uit handen en kunnen financiële zaken van A tot Z voor je regelen. We weten precies wat er mogelijk is en hoe we dat voor elkaar moeten krijgen. Denk bijvoorbeeld aan onderhandelen met banken of uitzoeken van welke regelingen jij gebruik kunt maken. Zelfs voor de meest ingewikkelde situaties vinden wij een oplossing.


Al 22 jaar specialist in verzekeringen

We kennen de verzekeringsmarkt en de schades van onze klanten als geen ander. Wij weten uit ervaring dat een goede dekking voor jouw verzekeringen belangrijker is dan de laagste premie. Wij zorgen er dan ook voor dat je bij schade niet opeens onaangenaam verrast wordt door een eigen risico, welke jij dient te betalen per schade. Ook onder- en of oververzekering komt bij ons niet voor. Wel kloppend maatwerk. Je krijgt ons, of een ander teamlid, direct zelf aan de lijn (kortom geen computer). Al het voorwerk hebben wij al voor jou gedaan of regelen we binnen 24 uur voor jou.

 

"Ingrid, John & Colette (senior verzekeringsspecialisten): "Een schade is natuurlijk heel vervelend. Wij streven er dan ook naar om de klant hierin zoveel mogelijk te ontzorgen door uit naam van de klanten de contacten met verzekeraars, schadeherstellers en experts te onderhouden. Wij houden de druk op de ketel zodat een schade snel én correct wordt afgewikkeld."

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

Plan zelf je afspraak in via onze Online Agenda of neem direct contact op met Huis & Hypotheek Veenendaal (0318-555779). We kunnen ook ’s avonds of in het weekend. Het kennismakingsgesprek is trouwens altijd vrijblijvend en kosteloos.

We nemen graag de tijd om jou goed te leren kennen en al jouw vragen te beantwoorden. Dit vinden we belangrijk, omdat je alleen op die manier goede financiële keuzes kunt maken. Voor nu én later, voor goede en minder goede tijden.


Al jouw financiële zaken

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Naast hypotheekadvies, kun je ook voor allerlei andere financiële zaken bij ons terecht. Denk aan de belastingaangifte, het uitzoeken van de juiste spaarrekening, het berekenen en beoordelen van je pensioenvoorziening en het vergelijken en afsluiten van alle soorten verzekeringen (levensverzekering, autoverzekering, reisverzekering etc.). Veel van onze klanten hebben een SEEF-abonnement van  € 12,95 per maand, waardoor zij verzekerd zijn dat zij volledig op de hoogte blijven van alle kansen in de markt en ons kosteloos alle vragen kunnen voorleggen die zich in hun persoonlijke situatie voordoen (echtscheiding, contracten, werkloosheid, schenking etc.). 

Wft-certificaat

Huis & Hypotheek Veenendaal heeft het Wft Certificaat ontvangen. Dit certificaat is het bewijs dat wij voldoen aan de wet op het financieel toezicht (Wft). Hier zijn wij trots op!

Samenwerking met VRC

Huis & Hypotheek Veenendaal is al jaren hoofdsponsor van VRC en dit is het moment om op individueel niveau verder kennis te maken. Er zijn al veel VRC-leden klant bij ons, maar ook als je al meer dan twee jaar geleden bij ons bent geweest, is het goed om nogmaals om tafel te gaan. De brief die hierover verstuurd is, vind je hier.

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Veenendaal lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Veenendaal zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Lees onze algemene voorwaarden.

 

Huis & Hypotheek Veenendaal - AFM 12005862 - KiFiD 300.003106

Top 5 rentes
 • va. 1.15%
 • va. 1.16%
 • va. 1.17%
 • va. 1.17%
 • va. 1.21%
 • Lees verder
Nieuws

Ook jouw hypotheeklasten kunnen (hoogstwaarschijnlijk) lager

Lees verder