Autoverzekering

Hoe zorg ik ervoor dat ik veilig en toch voordelig verzekerd ben? Welke verzekering past het best bij mijn auto? Wat moet ik doen in geval van schade?

Wij kijken altijd welke verzekeraar het beste aanbod kan doen voor jouw auto, zodat je altijd goed verzekerd bent. Kwaliteit is voor ons belangrijker dan prijs, omdat je niet voor verrassingen wilt komen staan als je onverhoopt toch schade krijgt.

Wat te doen bij schade?

In geval van schade wil je je geen zorgen hoeven te maken over de afhandeling ervan, het is al vervelend genoeg. Wij bieden volledige bijstand bij schades, houden je regelmatig op de hoogte van de voorgang en overleggen met experts, schadeherstellers en verzekeraars. Een telefoontje of mail naar ons kantoor is voldoende om een schade in behandeling te nemen.

En wil je je verzekering wijzigen? Bel of mail naar ons kantoor en wij verwerken de wijziging direct voor je.

Nieuwe auto?

Om de beste verzekering voor je te kunnen zoeken, ontvangen we graag een aantal dagen voor aflevering de gegevens van de nieuwe auto. Zo weet je zeker dat je op tijd goed verzekerd bent en direct van je nieuwe auto kunt genieten.

Kies voor de beste service en voorwaarden, sluit je autoverzekering af bij Huis & Hypotheek Veenendaal

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback