Huis & Hypotheek Veenendaal

Staat je droomhuis te koop en ben je benieuwd of je het kunt betalen? Denk je erover na om te verhuizen of te verbouwen? Of ben je een zzp’er en blijkt het moeilijk om een hypotheek voor elkaar te krijgen? Werkt jouw eigen bank je tegen? Of wil jij weten wat de huidige lage rente voor jouw persoonlijke situatie kan betekenen?

Hypotheekadviseurs én financieel planners

Het team van Huis & Hypotheek Veenendaal staat voor je klaar! We nemen het uitzoeken en het papierwerk graag uit handen en kunnen financiële zaken van A tot Z voor je regelen. We weten precies wat er mogelijk is en hoe we dat voor elkaar moeten krijgen. Denk bijvoorbeeld aan onderhandelen met banken of uitzoeken van welke regelingen jij gebruik kunt maken. Zelfs voor de meest ingewikkelde situaties vinden wij een oplossing.

Al 22 jaar specialist in verzekeringen

We kennen de verzekeringsmarkt en de schades van onze klanten als geen ander. Wij weten uit ervaring dat een goede dekking voor jouw verzekeringen belangrijker is dan de laagste premie. Wij zorgen er dan ook voor dat je bij schade niet opeens onaangenaam verrast wordt door een eigen risico, welke jij dient te betalen per schade. Ook onder- en of oververzekering komt bij ons niet voor. Wel kloppend maatwerk. Je krijgt ons, of een ander teamlid, direct zelf aan de lijn (kortom geen computer). Al het voorwerk hebben wij al voor jou gedaan of regelen we binnen 24 uur voor jou.

“Ingrid, John & Colette (senior verzekeringsspecialisten): “Een schade is natuurlijk heel vervelend. Wij streven er dan ook naar om de klant hierin zoveel mogelijk te ontzorgen door uit naam van de klanten de contacten met verzekeraars, schadeherstellers en experts te onderhouden. Wij houden de druk op de ketel zodat een schade snel én correct wordt afgewikkeld.”

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek

Plan zelf je afspraak in via onze Online Agenda of neem direct contact op met Huis & Hypotheek Veenendaal (0318-555779). We kunnen ook ’s avonds of in het weekend. Het kennismakingsgesprek is trouwens altijd vrijblijvend en kosteloos.

We nemen graag de tijd om jou goed te leren kennen en al jouw vragen te beantwoorden. Dit vinden we belangrijk, omdat je alleen op die manier goede financiële keuzes kunt maken. Voor nu én later, voor goede en minder goede tijden.

Al jouw financiële zaken

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening. Naast hypotheekadvies, kun je ook voor allerlei andere financiële zaken bij ons terecht. Denk aan de belastingaangifte, het uitzoeken van de juiste spaarrekening, het berekenen en beoordelen van je pensioenvoorziening en het vergelijken en afsluiten van alle soorten verzekeringen (levensverzekering, autoverzekering, reisverzekering etc.). Veel van onze klanten hebben een SeeF-abonnement van  € 12,95 per maand, waardoor zij verzekerd zijn dat zij volledig op de hoogte blijven van alle kansen in de markt en ons kosteloos alle vragen kunnen voorleggen die zich in hun persoonlijke situatie voordoen (echtscheiding, contracten, werkloosheid, schenking etc.). 

Wft-certificaat

Huis & Hypotheek Veenendaal heeft het Wft Certificaat ontvangen. Dit certificaat is het bewijs dat wij voldoen aan de wet op het financieel toezicht (Wft). Hier zijn wij trots op!

Samenwerking met VRC

Huis & Hypotheek Veenendaal is al jaren hoofdsponsor van VRC en dit is het moment om op individueel niveau verder kennis te maken. Er zijn al veel VRC-leden klant bij ons, maar ook als je al meer dan twee jaar geleden bij ons bent geweest, is het goed om nogmaals om tafel te gaan. De brief die hierover verstuurd is, vind je hier.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback