Bloemendaal

Bloemendaal heeft een score van 9.9 op advieskeuze.nl gebaseerd op 105 reviews

Jorbert van der Schaaf

Jorbert van der Schaaf

Erkend Hypotheek Adviseur

Bloemendaalseweg 47

Contact

bloemendaal@huis-hypotheek.nl

(023) 303 07 50

+31 23 303 07 50

Openingstijden

ma - vr ma - vr
09:00 - 17:30
Establishment Bloemendaal image

Buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Hypotheekadvies, verzekeringen en pensioen

Ons kantoor in Bloemendaal is van alle markten thuis. Je kunt bij ons terecht voor het verlagen van je hypotheekrente, het financieren van je verbouwing, het oversluiten van je hypotheek, verzekeringen en nog veel meer. Wij geven onafhankelijk hypotheekadvies, maar kunnen dit desgewenst ook combineren met de aankoop of verkoop van een woning. Kom bij ons langs of maak een afspraak. Kom je liever niet bij ons langs op kantoor? Neem dan contact met ons op en dan plannen we een online afspraak. Het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Geen verrassingen dus bel ons gerust: 023-3030750

Graag tot ziens!

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

Even voorstellen

Je vindt bij ons

Service

We helpen je graag met al je financiële zaken: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

Advies

Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

Gemak

Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

Zekerheid

De zekerheid dat je financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan.

Wij zijn bevriend met Villa Pardoes

Alle kantoren van Huis & Hypotheek steunen Villa Pardoes door ieder jaar structureel een bedrag te doneren. Zo draagt Huis & Hypotheek bij aan de onvergetelijke vakanties die vele families beleven in Villa Pardoes.

Alles over Villa Pardoes
Villa Pardoes

Onze diensten

Hypotheken

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

Verzekeringen

Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.

Aankoopservice

Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.

Nazorg

Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.

Zelf aan de slag

Handige documenten

In de vergelijkingskaarten (VK’s) van Huis & Hypotheek lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een vergelijkingskaart:

Dienstenwijzer

In dit document lees je meer over wie wij zijn, over wat wij voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten.

Hypotheekaanvraag

Wil je een woning kopen en heb je een lening nodig? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen betekenen.

Risico’s afdekken

Wil je een overlijdensrisico- of een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Lees in dit document wat wij voor je kunnen doen.

Vermogen opbouwen

Wil je vermogen opbouwen? Bijvoorbeeld als extra voor je pensioen? In dit document staat wat wij voor je kunnen doen.

Beloningsbeleid

In ons beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Algemene voorwaarden

In dit document lees je welke algemene voorwaarden van toepassing zijn op onze dienstverlening.

Privacyverklaring

In onze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en waarom. Ook beschrijven we hoe lang we de gegevens bewaren en wat je rechten zijn.

Wij werken samen met

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars

Van der Schaaf & Kooijmans Makelaars is een begrip in regio Kennemerland sinds 1981. Een enthousiast team, eerlijk advies en een unieke marketingstrategie dragen bij aan dat succes. Wij zoeken, begeleiden, informeren, adviseren en onderhandelen voor u. Wij zijn actief als makelaar in Haarlem, Bloemendaal, Overveen, Aerdenhout, Heemstede, Spaarndam, Santpoort, Driehuis, Velserbroek, Zandvoort, IJmuiden, Hoofddorp, Cruquius en omgeving. We maken graag kennis door een goed gesprek over uw wensen te voeren.

Bedrijfslocatie.nl

Bedrijfslocatie.NL is al ruim 35 jaar actief op de zakelijke vastgoedmarkt met onder andere verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur, taxatie en vastgoedadvies. Of het nu gaat om bedrijfsruimte, een kantoor, winkel, praktijkruimte of beleggingsobject: Bedrijfslocatie.NL is dé bedrijfsmakelaar in Haarlem Bloemendaal, Heemstede, Velsen, Zandvoort en Haarlemmermeer. Ons professionele en ervaren team staat u graag bij met deskundig en betrouwbaar advies. Wij zijn dagelijks actief op het gebied van zakelijk onroerend goed. Van het verkopen of verhuren van bedrijfsruimte tot een winkel verkopen of investeren in vastgoed: Bedrijfslocatie.NL is de bedrijfsmakelaar die u zoekt.

Robert Administratie & financiële dienstverlening

Robert Administratie & Financiële dienstverlening, opgericht in 2007 door Don Robert, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een breed administratief en financieel advieskantoor voor ondernemers én particulieren in de regio Bloemendaal, Heemstede, Haarlem, Amsterdam en daarbuiten. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en vinden dat advies alleen bruikbaar is als dit helemaal op uw situatie is afgestemd. We zijn betrokken bij onze klanten en bieden adviezen die er écht toe doen. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor het uitbesteden van uw administratie en doen van uw belastingaangiften.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback