Over ons filiaal in Bloemendaal

Wij hebben ons vak gemaakt van het adviseren en begeleiden van particulieren en bedrijven bij financiële vraagstukken. Wij zijn pas tevreden als ons advies begrijpelijk is en aansluit op jouw wensen. Kwaliteit en integriteit betekent voor ons dat wij jaarlijks onze interne organisatie en dienstverlening laten controleren, dat wij voldoen aan onze zorgplicht en dat wij ingeschreven zijn bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Een hypotheek is meer dan een maandelijks prijskaartje waarmee je je huis aflost. Waar moet u naast de hoogte nog meer aan denken?

  • Voorwaarden lening
  • Looptijd lening
  • Fiscale gevolgen
  • Verzekeringen
  • Variaties in financiële producten
  • Overlijdensrisico
  • Pensioen
  • Arbeidsongeschikheidsrisico/ werkloosheidsrisico.
  • Doorlopende zorg bij wijzigingen.

Wat wij doen

Wij kijken samen met de klant welk totaalplaatje optimaal past en geven dan een helder overzicht op alle producten met het oog op financiering, financiële risico’s en besparingen van de maandelijkse lasten. Daarna gaan we bemiddelen bij banken, verzekeraars en vermogensbeheerders (zonder belang overigens, want sinds 2013 is advies en/of bemiddeling op basis van provisie van aanbieders van complexe producten verboden). Op geen enkele wijze zijn wij verplicht om producten te bemiddelen bij één bepaalde aanbieder. Geen enkele aanbieder heeft eigendomsrechten en/of zeggenschap in ons kantoor. Ook betaal je dus steeds rechtstreeks aan de betreffende verzekeringsmaatschappij, bank of vermogensbeheerder.

Wat dat kost

Niet veel, want als het goed gedaan wordt (waar we uiteraard prat op gaan) dan besparen wij juist geld. Het eerste gesprek is gratis bij ons, daarna kan gekozen worden voor een uurtarief, óf juist een vaste vooraf afgesproken prijs, we maken daarvoor een financieringsopzet. Naast kosten voor onze eigen dienstverlening kunnen er bijkomende kosten zijn voor stukken door derden. Denk aan een taxatierapport, een bouwkundige keuring of notariskosten. Deze berekenen wij (uiteraard alles altijd in overleg) door (meestal worden die kosten overigens gewoon betaald vanuit de hypotheek en afgerekend na afloop van het adviestraject, bij de notaris). Daarnaast werken wij met SeeF, wat een abonnement/pakket is met alle (financiele) diensten die wij bieden.

Aparte aandacht voor verzekeren

Goed overzicht houden op al je verzekeringen en financiële producten is vaak een beste klus. Maar wist je dat wij ook adviseren over lopende verzekeringen? Ben je het overzicht over je financieren kwijt? Wij brengen het weer helder in kaart.

Bel meteen of maak zelf online een afspraak.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback