Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Hoofddorp

Bij onze erkende adviseurs, Ronald en Carla, kun je terecht voor onafhankelijk en financieel advies. Zij hechten waarde aan persoonlijk klantcontact en het vervullen van de wensen van hun klanten. ‘Wij proberen de klant zo veel mogelijk activiteiten van het gehele proces te ontnemen door contacten te leggen met de makelaar, taxateur, notaris en dergelijke. Daarnaast bieden wij onze klanten een (gratis) verhuisbus aan bij hun verhuizing. Wij zijn flexibel: we hebben ruime openingstijden, waardoor je als klant op het voor jou gewenste tijdstip bij ons terecht kan.’


Kom gerust eens langs bij onze vestiging voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Wij zijn goed te bereiken, zowel telefonisch, via mail als op onze vestiging.

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag09:0021:00
Dinsdag09:0021:00
Woensdag09:0021:00
Donderdag09:0021:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Planetenweg 5
2132HN Hoofddorp

023 56 509 56

hoofddorp@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Tevredenheidsgarantie

  Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent

 • Ruime openingstijden

  Wij zijn bereikbaar op het moment dat het jou uitkomt

 • Transparant

  Wij zijn duidelijk in onze communicatie en open over onze kosten

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Wft Certificaat
Huis & Hypotheek Hoofddorp heeft van de de Stichting Keurmerk Financiële Dienstverlening het Wft Certificaat ontvangen. Met dit Certificaat heeft het kantoor de bevestiging gekregen dat er wordt voldaan aan de eisen die zijn vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haal ook het beste advies in huis in Hoofddorp. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Planetenweg 5.

Je aanspreekpunt:

Ronald Bijmolt

Carla Markman

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Hoofddorp lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Hoofddorp zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

Huis & Hypotheek Hoofddorp - AFM 12012197 - KiFiD 300.008255

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.25%
 • va. 1.31%
 • va. 1.34%
 • va. 1.36%
 • va. 1.38%
 • Lees verder
Nieuws

20 tips voor de verhuizing!

Lees verder