Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Veldhoven

Onafhankelijk advies loont

Bij Huis & Hypotheek Veldhoven kun je met al je financiële vragen terecht bij onze onafhankelijke en erkende adviseurs, die zowel gespecialiseerd zijn op het gebied van hypotheken als verzekeringen. Wil jij je eerste woning kopen? Verkopen? Misschien wil je oversluiten of is jouw persoonlijke situatie aan het veranderen. Wij zijn er voor je om een passend advies te geven bij jouw situatie, hoe deze dan ook in elkaar steekt.

 

Vrijblijvend eerste gesprek

Heb jij behoefte aan financieel advies? Kom gerust eens langs of bel voor een afspraak voor een gratis eerste gesprek.

 

Online hypotheekadvies via de webcam
Liever online afspreken? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak met ons voor persoonlijk advies via de webcam op je laptop of tablet.

Openingstijden

Maandag09:0017:30
Dinsdag09:0017:30
Woensdag09:0017:30
Donderdag09:0017:30
Vrijdag09:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Provincialeweg 77
5503HB Veldhoven

040-2230900

veldhoven@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint en Veldhoven lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stellen Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint en Veldhoven zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen. Lees hier ons privacyverklaring.

 

Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint - AFM 12018465 - KiFiD 300.013386


Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.47%
 • va. 1.50%
 • va. 1.55%
 • va. 1.56%
 • va. 1.56%
 • Lees verder
Nieuws

Op vakantie dicht bij huis!

Lees verder