Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Maximale hypotheek berekenen

Bereken hieronder zelf wat jouw maximale hypotheek is. Je krijgt direct een indicatie hoeveel je kunt lenen, wat jouw rentepercentage en maandlasten worden en of je de woning die je op het oog hebt, kunt kopen. 

Bereken je maximale hypotheek

Een berekening op maat?

Als je graag wilt weten hoeveel je kunt lenen en wat jouw maximale hypotheek precies is, maak dan een afspraak met een adviseur van een Huis & Hypotheek-vestiging bij jou in de buurt. Je kunt je situatie dan voorleggen aan de adviseur en hij of zij kan je dan het beste vertellen wat er allemaal mogelijk is.
 

Maak direct een afspraak

 

 Kan ik deze woning kopen?
 

 

Een berekening op maat?

Wil je graag zeker weten of je de woning die je op het oog hebt, kunt kopen? Maak dan een afspraak bij een Huis & Hypotheek-vestiging bij jou in de buurt. 

 

Maak direct een afspraak

 

 

Hypotheek berekenen

De maximale hypotheek is een indicatie van wat je ten hoogste kunt lenen op basis van je inkomen, en wat het maandbedrag wordt. Houd er rekening mee dat je bij de aankoop van een woning altijd eigen geld moet inbrengen. Deze maximale hypotheek rekentool houdt geen rekening met persoonlijke situaties zoals de aflossingsstand, restschuld en overwerk. Tip: het is mogelijk om extra te lenen voor de verduurzaming van de woning. Als je graag precies wilt weten hoeveel jouw maximale hypotheek is en of je de woning kunt betalen, kan jouw Huis & Hypotheek-adviseur een exacte berekening voor je maken.

Hoe werkt hypotheekadvies?

In vijf stappen naar een passende hypotheek
Lees meer
Deel deze pagina