Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Nieuwbouw kopen?

Van een gloednieuwe woning jouw droomhuis maken! Als eerste bewoner bepaal je tot in het kleinste detail hoe jouw thuis eruit komt te zien. Je hebt zelf de regie over indeling en inrichting, tegen een aantrekkelijke aankoopprijs.

Wat is er mogelijk?

Advies en begeleiding

Aan de koop van een nieuwbouwhuis zitten financiële voordelen, maar ook zaken om van te voren rekening mee te houden. Huis & Hypotheek helpt je en begeleidt je tijdens het aankoopproces. Met persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies zorgen we dat je hypotheek net zo goed bij jouw woonwensen past als je nieuwe huis. Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek laten we precies zien wat we voor je kunnen doen.

 
  • Hypotheekadvies op maat
  • Altijd dichtbij Zoek je vestiging
  • Service & gemak Wij zorgen dat alles geregeld wordt.
Maak een afspraak

Hoe werkt een nieuwbouwhypotheek?

Een hypotheek voor een nieuwbouwhuis is iets anders geregeld dan de financiering van een bestaande woning. Eenvoudig gezegd groeit de hypotheek mee met de bouw van het huis. Hoe meer van het huis gebouwd is, hoe meer hypotheek je betaalt.

 

Waar je mee te maken krijgt:

 

Voor- en nadelen

Kies je voor een nieuwbouwhuis? Dan heb je aantal mooie voordelen. Maar ook bestaande bouw heeft zo zijn pluspunten.

Nieuwbouw
Nieuwbouw

Prijzen van nieuwbouwwoningen liggen doorgaans wat lager en in de eerste jaren heb je minder onderhoudskosten. Maar als je huis nog gebouwd moet worden, heb je wel meer geduld nodig.

Bestaande bouw
Bestaande bouw

Je weet meteen waar je terecht komt en je hoeft niet te wachten tot de oplevering. Maar tegelijkertijd kun je niet meebeslissen over de indeling, tenzij je gaat verbouwen.

Stel je vraag

Hoe wil jij wonen?

Onafhankelijk advies loont

Wij zijn onafhankelijk financieel adviseurs. Dat betekent dat we hypotheken, verzekeringen en andere financiële producten van vrijwel elke aanbieder voor je kunnen vergelijken. Zo zorgen we dat alles goed geregeld is en dat je niet te veel betaalt. Op die manier houden we je vaste lasten verantwoord en betaalbaar, elke maand opnieuw.

Over ons
Deel deze pagina