Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Rozenhof Den Bosch

U wilt nieuwbouw kopen uit het project Rozenhof in Den Bosch? Huis & Hypotheek regelt uw volledige hypotheek. Een erkend hypotheekadviseur helpt u graag met een passende financiëring.

 

Over Rozenhof

Rozenhof is één van de kwadranten van De Hoven, een deelgebied van het plan De Groote Wielen in ’s-Hertogenbosch. Hier worden 71 karakteristieke woningen met uitzicht op het park gerealiseerd. Alle woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie of meer slaapkamers, een ruime badkamer, een zolderverdieping met de mogelijkheid tot diverse indelingsvariaties en een prachtige grote tuin!


0,3% lagere hypotheekrente bij Rozenhof

Als u nu contact opneemt met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke korting op uw hypotheekrente bij het project Rozenhof. Dit scheelt u al snel tientallen euro's per maand.

 

5 jaar rentevast v.a. 4.15%
10 jaar rentevast v.a. 4.75%

 

Hypotheekadvies Rozenhof

Voor uitgebreide informatie over het berekenen van uw hypotheek bij een woning uit het project Rozenhof kunt u uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor u dichtsbijzijnde hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek. Uw Huis & Hypotheek-adviseur licht u graag volledig in.

 

 

ADVIES NODIG?
Maak een afspraak >

 

Geen omkijken naar je financiën?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina