Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Broekland Noord Den Bosch

U wilt nieuwbouw kopen uit het project Broekland Noord in Den Bosch? Huis & Hypotheek regelt uw volledige hypotheek. Een erkend hypotheekadviseur helpt u graag met een passende financiëring.

 

Over Broekland Noord

Het project Broekland Noord bestaat uit 24 statige herenhuizen met vrij zicht over het water en achter zeer ruime tuinen op het zuiden en daarachter een openbaar parkeerterrein met ruim voldoende parkeerplaatsen. De woningen hebben een trapje naar de voordeur, een riante eetkeuken met hoog plafond en een kleine splitlevel naar de woonkamer aan de achterzijde. Vanuit de keuken vrij zicht over de waterplas. Vanuit de woonkamer zicht op de riante achtertuin met berging. Op de 1e verdieping 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer met douche, bad, wastafel en vrijhangend toilet. Op de 2e verdieping is een riante zolder aanwezig met de mogelijkheid van 2 extra slaapkamers.


0,2% lagere hypotheekrente bij Broekland Noord

Als u nu contact opneemt met een hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek kunt u gebruik maken van een aantrekkelijke korting op uw hypotheekrente bij het project Broekland Noord. Dit scheelt u al snel tientallen euro's per maand.

 

5 jaar rentevast v.a. 4.25%
10 jaar rentevast v.a. 4.85%

 

Hypotheekadvies Broekland Noord

Voor uitgebreide informatie over het berekenen van uw hypotheek bij een woning uit het project Broekland Noord kunt u uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor u dichtsbijzijnde hypotheekadviseur van Huis & Hypotheek. Uw Huis & Hypotheek-adviseur licht u graag volledig in.

 

 

ADVIES NODIG?
Maak een afspraak >

Geen omkijken naar je financiën?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina