Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Wijchen

Persoonlijk en financieel advies

Bij ons in het centrum van Wijchen kun je terecht voor persoonlijk financieel advies. Dit krijg je van Wim Sengers, een adviseur met al dertig jaar ervaring. ‘We willen iets betekenen voor anderen in hun zoektocht naar aanvaardbare woonlasten. De klant staat centraal en kan niet alleen nu, maar ook in de toekomst bij ons terecht. Een duidelijke uitleg, geen gehaast advies en onafhankelijk zijn van de geldverstrekkers. Dat is waar wij voor staan.’

Woon je in Wijchen en omstreken? Kom dan langs aan de kasteellaan bij jouw adviseur. 

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0021:00
Dinsdag9:0021:00
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdag10:0014:00

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Kasteellaan 25
6602DB Wijchen

024 6490 101

wijchen@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Wijchen
Haal ook het beste financiële advies in huis in Wijchen. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Kasteellaan.

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Wijchen lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 
Huis & Hypotheek Wijchen - AFM 12018352 - KiFiD 300.013287 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Wijchen zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten. Benieuwd wat wij doen met jouw gegevens? Lees hier de privacyverklaring.

 

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.25%
 • va. 1.31%
 • va. 1.31%
 • va. 1.32%
 • va. 1.32%
 • Lees verder
Nieuws

Oversluiten: doen of niet doen?

Lees verder