Doetinchem (Gevana Financieel Advies)

Doetinchem (Gevana Financieel Advies) heeft een score van 9.9 op advieskeuze.nl gebaseerd op 95 reviews

Gerbrand van Aalst

Gerbrand van Aalst

Erkend Hypotheek Adviseur

IJsselkade 9

Contact

gevana@huis-hypotheek.nl

(0314) 39 44 44

Openingstijden

maandag ma
09:00 - 20:00
di - vr di - vr
09:00 - 17:30
Establishment Doetinchem (Gevana Financieel Advies) image

Buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Persoonlijk hypotheekadvies

Wij geven je persoonlijk hypotheekadvies en beantwoorden elke financiële vraag. Je bent bij ons aan het juiste adres als je je eerste huis gaat kopen, aan een andere woning toe bent, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of als je vragen hebt over verzekeringen of andere financiële producten. We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken.

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

Eerlijk hypotheekadvies

Drie B’s: Betrokken, Betrouwbaar, Bereikbaar. Daar staan wij voor! Geen duurdoenerij, geen stropdassen en snelle pakken, geen cliché: gewoon eerlijk hypotheekadvies en recht door zee. Woon je in Doetinchem en omstreken? De koffie staat altijd klaar, kom gerust eens langs bij onze locatie gelegen in randje centrum.

Kom op de koffie
Huis & Hypotheek

Liever online hypotheekadvies?

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Ontzorgen + Besparen = Genieten

Ons doel is om jou financieel te Ontzorgen, ook helpen we je te Besparen. Als wij dat doen, kun jij gewoon lekker Genieten. Zo simpel kan het zijn. Vraag onze bestaande relaties of we daarin slagen. Kijk daarvoor bv op onze reviewpagina of bekijk hieronder de reviews op Advieskeuze.

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

Wij zijn bevriend met Villa Pardoes

Alle kantoren van Huis & Hypotheek steunen Villa Pardoes door ieder jaar structureel een bedrag te doneren. Zo draagt Huis & Hypotheek bij aan de onvergetelijke vakanties die vele families beleven in Villa Pardoes.

Alles over Villa Pardoes
Villa Pardoes

Even voorstellen

Je vindt bij ons

Service

We helpen je graag met al je financiële zaken: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

Advies

Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

Gemak

Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

Zekerheid

De zekerheid dat je financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan.

Onze diensten

Hypotheken

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

Verzekeringen

Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.

Aankoopservice

Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.

Pensioen

Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.

Nazorg

Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.

Zelf aan de slag

Maximale hyptheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie.

Vergelijk de actuele rente

Wil jij weten wat de huidige rentestand is? Vergelijk hier de verschillende aanbieders.

Oversluiten berekenen

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie?

Handige documenten

In de dienstverleningsdocumenten (DVD’s) van Huis & Hypotheek lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

Dienstenwijzer

In dit document lees je meer over wie wij zijn, over wat wij voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten.

Hypotheekaanvraag

Wil je een woning kopen en heb je een lening nodig? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen betekenen.

Risico’s afdekken

Wil je een overlijdensrisico- of een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Lees in dit document wat wij voor je kunnen doen.

Vermogen opbouwen

Wil je vermogen opbouwen? Bijvoorbeeld als extra voor je pensioen? In dit document staat wat wij voor je kunnen doen.

Beloningsbeleid

In ons beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback