Is de meest voordelige hypotheek ook altijd de beste?

De meest voordelige hypotheek hoeft niet de beste te zijn. Het is eerder een optelsom van een aantal factoren.

Wat zijn jouw toekomstplannen?

De voor jou best passende hypotheek houdt namelijk niet alleen rekening met jouw financiële situatie, maar ook met je wensen en plannen voor de lange termijn. Denk je dat je inkomen gaat stijgen? Wil je zekerheid of ben je bereid wat meer risico te lopen? Wil je binnen een aantal jaar weer verhuizen? En passen de voorwaarden bij jouw plannen?

Soms is het beter om niet de hypotheek met de laagste maandlasten te kiezen, maar juist voor die iets duurdere te gaan die beter aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Zo voorkom je bijvoorbeeld extra kosten als je uiteindelijk gaat verhuizen. Of dat je niet zoveel extra af mag lossen als je graag zou willen.

De beste hypotheek?

Een hypotheekadviseur houdt hier rekening mee en zet van te voren op een rij wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan vergelijkt hij of zij voor jou verschillende hypotheken, voorwaarden en geldverstrekkers met elkaar. Zo vinden we een hypotheek die voor jou het beste past, op zowel betaalbaarheid als voorwaarden. En dat is volgens ons voor jou de beste hypotheek

Lees ook:

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback