Wat is de laagste hypotheekrente van dit moment?

De hypotheekrente bepaalt de hoogte van je maandlasten. Als je kiest voor de laagste hypotheekrente heb je in veel gevallen ook de laagste maandlasten. Met een variabele hypotheekrente kunnen je maandlasten elk moment anders zijn en mogelijk ook snel stijgen. Wanneer je meer zekerheid wilt, kun je besluiten de hypotheekrente voor een bepaalde periode vast te zetten. Je weet precies waar je in die periode aan toe bent.

Laagste hypotheekrente bij Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek bemiddelt onafhankelijk tussen veel verschillende geldverstrekkers, daardoor ben je altijd verzekerd van de laagste hypotheekrente. Bovendien werken we samen met een groot aantal verzekeraars, waardoor we ook scherpe verzekeringspremies kunnen bieden.

Laagste hypotheekrente van dit moment

De laagste hypotheekrente van dit moment verschilt per hypotheekvorm en je kunt het beste contact opnemen met een adviseur in jouw regio. Wil je snel een indicatie van de laagste hypotheekrentes van dit moment, dan kun je terecht op onze pagina: actuele hypotheekrente.

Maak een afspraak >

Meer informatie over de hypotheekrente?

Voor uitgebreide informatie over de hypotheekrente kun je uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Huis & Hypotheek. Je Huis & Hypotheek-adviseur licht je graag volledig in.

Gerelateerde items:

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback