Vind jouw nieuwe kunstwerk bij Werk aan de Muur!

Vind jouw nieuwe kunstwerk bij Werk aan de Muur!

Is jouw woning toe aan een finishing touch? Bij Werk aan de Muur ben je aan het juiste adres! Hier vind je kunstwerken voor aan de muur, in elke stijl die je maar kunt bedenken. Denk aan fotografie, schilderijen, digitale kunst en illustraties. Geef je huis een stijlvolle uitstraling en kies het kunstwerk dat perfect bij je past. Maar hoe zorg je ervoor dat het kunstwerk perfect aansluit bij je interieur? Daar vertellen we je meer over in dit artikel!

Ga voor tijdloze stijlen

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je kunstzinnige aankoop. Daarom is het belangrijk om na te denken of je het gekozen kunstwerk over tien jaar nog steeds mooi vindt. Het is moeilijk om dit te voorspellen, maar er is vaak een bepaalde aantrekkingskracht van een stijl die je door de jaren heen mooi blijft vinden. Zorg daarom dat er een basis is in het kunstwerk dat je blijft waarderen, ongeacht de stijlen en trends die het modebeeld beheersen.

Ga je binnenkort verbouwen of ben je al begonnen? Bij Werk aan de Muur kun je na de verbouwing terecht om met een prachtig kunstwerk de look helemaal af te maken. Maar eerst is het belangrijk om duidelijk te krijgen hoe je jouw verbouwing gaat financieren. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je hypotheek te verhogen of je overwaarde in te zetten. Wat is de beste optie? Daar kan Huis & Hypotheek je bij helpen met passend advies! Maak gerust een afspraak!

Welke plek wordt het?

Waar wil je je kunstwerk ophangen? Een belangrijke vraag. Veruit de favoriete plek is in de woonkamer, maar een kunstwerk kan ook een mooie toevoeging zijn in de keuken, slaapkamer of werkkamer. Hang hem eens op in de hal om voor die spraakmakende binnenkomer te zorgen. Als je twijfelt over de plek, kun je ook kijken of het kunstwerk op meerdere plekken tot zijn recht komt. Op deze manier kun je later altijd nog van plek wisselen mocht je toe zijn aan een nieuwe look óf als je het kunstwerk nieuw leven in wilt blazen.

Wooninspiratie Werk aan de Muur
Wooninspiratie Werk aan de Muur

Match de kleur met je interieur

Kies vooral voor een kunstwerk dat past bij de rest van je interieur, óf stem je interieur naderhand juist af op je kunstwerk. Maak je bijvoorbeeld veel gebruik van warme kleuren in huis? Laat diezelfde kleuren dan ook weer terugkomen in de kunst. Kijk naast de kleuren ook naar je woonstijl en de materialen die je daarvoor gebruikt. Om het als geheel af te maken kun je deze materialen weer terug laten komen in je kunstwerk.

Wooninspiratie Werk aan de Muur

Maak het geheel af

Tot slot is het belangrijk om je woonaccessoires goed af te stemmen op het gekozen kunstwerk. Ben je bijvoorbeeld iemand die van een strak en minimalistisch interieur houdt zonder al te veel poespas? Dan past daar een kunstwerk bij die visueel meer aandacht van de kijker vraagt, bijvoorbeeld met meerdere (felle) kleuren. Op deze manier blend het kunstwerk niet weg in het interieur, maar wordt het een echte eyecatcher die de ruimte leven inblaast.

Is je liefde voor veel kaarsjes, kussens, beeldjes, vazen en andere accessoires te groot? Dan kun je beter voor een groot en rustiek kunstwerk gaan (bijvoorbeeld een abstract schilderij). Mocht je in deze situatie toch voor een te druk kunstwerk kiezen, kan het rommelig en chaotisch overkomen.

Bekijk de app van Werk aan de Muur

Is je keuze gevallen op een mooi kunstwerk dat past bij jou en je interieur, maar wil je voordat je gaat bestellen nog wel even weten hoe het eruit komt te zien? Maak dan gebruik van de Werk aan de Muur app! Maak met de app een foto van de ruimte waar je jouw kunstwerk wilt ophangen en hang deze vervolgens virtueel aan de muur. De afmetingen worden direct op de juiste manier gehanteerd. Sla het resultaat gemakkelijk op en deel met anderen voor eventueel advies!

Wooninspiratie Werk aan de Muur

Over Werk aan de Muur

Kunst waar je jarenlang van kunt genieten. Dat is het doel van Werk aan de Muur! Daarom bieden zij een breed scala van prachtige kunstwerken aan, dat continu wordt aangevuld. Binnen hun assortiment vind je verschillende stijlen en materialen, deze kun je zelfs naar eigen smaak customizen. Als je op zoek bent naar jouw droomkunstwerk, kijk dan gerust rond tussen de bestsellers, zoek kunstwerken in jouw specifieke stijl of bekijk de kunstwerken die langs zijn gekomen op televisie. Wat jouw smaak ook is, er zit ongetwijfeld een kunstwerk tussen dat volledig bij jou past! Met onze kortingscode huisenhypotheek10 krijg je nu 10% korting!

 

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback