Een stijlvol 2021: Wat worden de trends?

Een stijlvol 2021: Wat worden de trends?

Vooruit kijken in de toekomst doen we graag bij Huis & Hypotheek. En die toekomst kleuren wij graag met jou in. Alle interieur trends van komend jaar hebben wij grondig geïnspecteerd, zodat jij het jaar 2021 met écht een nieuwe frisse start kan beginnen. Dit hoeven geen rigoureuze veranderingen te zijn, een likje verf hier en een nieuw kussensloopje daar kunnen al een heel ander beeld in huis creëren!

Trend 1: Duurzaamheid

We blijven het alsmaar herhalen, maar duurzaamheid wordt op allerlei vlakken een belangrijk thema. En dit jaar ook op interieurgebied! Zo kiezen steeds meer mensen voor gerecycled materiaal of meubels die afkomstig zijn van de kringloop. Producten dus met een langere levensduur en daardoor duurzaam! Ook zijn er allerlei woonmerken die inspelen op deze trend met materiaal waar geen schadelijke stoffen in zitten en bijvoorbeeld gemaakt zijn van biologisch katoen. Kleed de kamer aan met wat planten en je ziet er letterlijk groen van!

Een stijlvol 2021: Wat worden de trends?

Trend 2: Terracotta

De kleur terracotta ken je vast en zeker van de bloempotten die je terugvindt in vrijwel ieder tuincentrum. Ook dit jaar wordt deze warmrode kleur helemaal in. Combineer deze kleur met gebroken wit, of met blauwgrijzige tinten. Terracotta kan ook heel mooi kleuren met marineblauw.

Trend 2: Terracotta

Trend 3: Japandi

Mix een Japanse- en een Scandinavische stijl door elkaar en je krijgt een verrassend goede combinatie! De Japandi-woonstijl wordt gekarakteriseerd door een vrij minimalistische ruimte met mooie contrasten. Denk daarbij aan organische vormen, neutrale kleuren en zachte stoffen. Maar misschien nog wel het belangrijkste; de Japandi-woonstijl moet zorgen voor een opgeruimd gevoel!

Trend 3: Japandi

Trend 4: Bright Bubble

Nu de meeste mensen veel meer thuis zitten dan voorheen, hechten we ook meer waarde aan een woon- of slaapkamer waarin je je even lekker kan terugtrekken. Lichte tinten, knuffelbare stoffen en ronde vormen maken dat terugtrekken nóg wat aangenamer. Deze stijl wordt daarom ook wel de Bright Bubble genoemd.

Trend 4: Bright Bubble

Het eerste gesprek is altijd gratis

Bronnen afbeeldingen:

Atmyhome.nl
Casakrullenbol.nl
Trendcompass.nl
Vtwonen.nl

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback