Bijzondere liefdesnestjes in Nederland

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland

De dag van de liefde is alweer bijna aangebroken: Valentijnsdag. Waarbij de één deze dag tot in de puntjes al heeft voorbereid, breekt bij de ander het zweet uit… Want hoe moet je je lief dit jaar nou weer voor de zoveelste keer verrassen? Gelukkig kent Nederland een heleboel romantische adresjes om je partner mee naartoe te nemen, waardoor jullie samen deze dag op bijzondere wijze door kunnen brengen.

Samen sterren kijken

Samen slapen onder de sterren, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar in Bossem kan dit gewoon in de SterrenKubus! Deze bijzondere accommodatie combineert het gevoel van open lucht slapen met een zogenaamd ‘cocooning’ interieur. De kubusvormige huisjes met transparante koepels zorgen voor een uitzicht op de sterrenhemel vanuit, jawel, je bed!

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland

Op grote hoogte

Wie heeft er vroeger niet gedroomd van een boomhut? In Lelystad zijn er op zo’n vier meter hoogte een aantal design boomhutten gebouwd door middel van een uniek ophangsysteem. Zo is er een Family boomhut en een Suite boomhut. De Suite boomhut is voorzien van alle luxe die je nodig hebt om je even te begeven in een wel heel bijzonder hotel. Het ruime balkon laat je genieten van de heerlijke rust om je heen.

Een warm nest

Voor wie het begrip ‘liefdesnestje’ echt letterlijk wil nemen, bestaat de Bed & Breakfast accommodatie De Vreemde Vogel. Deze vogelhuisjes zijn ook tijdens deze koude winterdagen een warm nest voor jou en je partner. Je verblijft op een boerderij die niet alleen deze buitenhotels op het terrein heeft staan, maar ook nog beschikt over een gezellig tuincafé voor een lekker taartje, broodje of een borrel.

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland een warm nest

Midden in de natuur

Toch liever een plekje over de grens? Dan hoef je alsnog niet ver te reizen om in een compleet andere omgeving te komen. In de Belgische Ardennen bevindt zich namelijk aan de rivier de Ourthe Les Cabanes de Rensiwez. Verschillende hutten zijn verspreid over het terrein met ieder zijn eigen charme. Zowel de omgeving als het interieur van de hutten is indrukwekkend mooi.

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland midden in de natuur

Dobberend te water

Gelegen in de meest centraal gelegen jachthaven van Rotterdam bevinden zich de Wikkelboats. Deze duurzame design boten zijn van alle gemakken voorzien. Het is zelfs mogelijk om ’s avonds gebruik te maken van een beamer, waarbij het beeld wordt geprojecteerd op het voorraam! Een unieke manier om samen luierend op de bank een leuke film te kijken.

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland dobberen in het water

Tussen de strobalen

Zoals de eigenaren van Hayema Heerd zelf al omschrijven, is deze Bed & Breakfast nostalgisch, romantisch, stoer én zelfs comfortabel! Door de vele stapels strobalen en kroonluchters waan je je even in een sprookje. Deze B&B heet dan ook niet voor niets het Strokasteel. Verder beschikt de plek over een luxe badkamer en een aparte blokhut waar je wat te drinken kan maken of zelf kan koken.

Bijzondere liefdesnestjes in Nederland tussen de strobalen

Ben jij op zoek naar jouw eigen liefdesnestje? Of wil je jouw huis verbouwen? Heb je vragen over reisverzekeringen? Onze hypotheekadviseurs staan voor jou klaar voor al jouw financiële vragen. Ontdek de mogelijkheden en maak een vrijblijvende afspraak!

Het eerste gesprek is altijd gratis

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback