Onafhankelijk advies: hoe werkt het?

Een onafhankelijke adviseur van Huis & Hypotheek is niet gebonden aan één of meerdere aanbieders. Zij hebben geen enkele verplichting om voor een bepaalde aanbieder te kiezen, maar werken met jouw wensen en belangen als uitgangspunt. Je Huis & Hypotheek-adviseur wordt dus niet beïnvloed door afspraken met een aanbieder.

Objectief en onafhankelijk

Een Huis & Hypotheek-adviseur is bovendien altijd objectief in zijn advieskeuze. Je situatie, wensen en behoeften vormen het gereedschap om samen met jou een passend product te vinden.

Vrijwel alle aanbieders

Huis & Hypotheek heeft de financiële producten van vrijwel alle geldverstrekkers in huis. Dat betekent dat er keuze is uit meer dan 30 aanbieders. Ter vergelijking: adviseurs van banken of verzekeraars maken alleen gebruik maken van hun eigen producten.

Best passende oplossing

Alleen zo kunnen zij samen met jou producten vinden die op alle punten voor jou de beste oplossing zijn. Je kunt er op rekenen dat een erkend adviseur je altijd een objectief, scherp én passend advies geeft.

Lees ook:

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback