Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Allround Hypotheekadviseur - Haarlem 

Huis & Hypotheek is een landelijke franchiseorganisatie van onafhankelijke hypotheekadviseurs. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en heeft circa 70 vestigingen verspreid over heel Nederland. De vestigingen van Huis & Hypotheek in Purmerend, Amsterdam, Haarlem en Hoorn zijn onderdeel van AVéWé Groep BV.

 

Voor de vestiging van Huis & Hypotheek in Haarlem zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega ter versterking van ons team.

 

Allround Hypotheekadviseur m/v (fulltime)

 

Als Allround Hypotheekadviseur bij Huis & Hypotheek Haarlem heb je een uitdagende functie waarin je zelfstandig cliënten adviseert en begeleidt bij het hele traject rondom een hypotheek en de assurantiën. Daarnaast onderhoud je contacten met geldverstrekkers en relaties. Tevens werk je met je team aan nieuwe commerciële kansen.


Wij vragen van jou:
Om deze uitdaging aan te kunnen gaan, beschik je over goede contactuele, sociale en commerciële vaardigheden. Je bent initiatiefrijk en denkt verder dan van 9 tot 5. Jouw werk- en denkniveau is MBO/HBO. Je hebt minimaal een aantal jaar aantoonbare ervaring, bent in het bezit van het vakdiploma van Erkend Hypotheekadviseur (SEH) en bent commercieel actief (ook in eigen netwerken). Daarnaast is het belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken. Ons kantoor is ook geopend op dinsdag- en donderdagavond en zaterdag.

 

Wij bieden jou:
Een afwisselende functie in een informele werksfeer in een kantoor met een uitgebreid klantenbestand. Verder een marktconform salaris en een aantrekkelijke provisieregeling.

 

Enthousiast over bovenstaande functie, stuur dan per email een sollicitatiebrief met CV naar; m.waijboer@huis-hypotheek.nl. Eerst meer weten? Neem dan contact op met Marco Waijboer, tel.: 023-7070223.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geen omkijken naar je financiën?

Dan ga je voor Seef!
Hoe werkt Seef?
Deel deze pagina