Aankoopbegeleiding

Waarom aankoopbegeleiding?

Aankoopbegeleiding is een dienst waarbij we je helpen bij het kopen van een huis. In een markt waarin huizen snel worden verkocht en de concurrentie hoog is kan het voor kopers een uitdaging zijn om een goed bod te doen en de juiste beslissingen te nemen. Onze gecertificeerde aankoopbegeleiders kunnen je volledig ontzorgen in dit proces. Er wordt onder andere onderzoek gedaan naar de woning, zowel juridisch als bouwkundig, een reële marktwaarde bepaald en we helpen bij het bieden en/of onderhandelen. Uiteraard controleren we ook of alle afspraken juist op papier zijn gezet. Het doel is om jou bij te staan in dit proces. Je koopt immers niet dagelijks een huis.

Een groot voordeel van aankoopbegeleiding via Huis & Hypotheek Noord Limburg is dat we ook meteen de financiële kant van de zaak beoordelen. Waardoor je vooraf zeker weet dat de hypotheek past bij jouw inkomen.

Dit doen wij

Met onze aankoopbegeleiding, gecombineerd met inzicht in jouw financiële mogelijkheden, vergroot je je kansen op de woningmarkt aanzienlijk!

  • Beoordelen van de waarde van de woning
  • Onderzoek naar relevante juridische aspecten van de woning
  • Eventuele begeleiding bij een bezichtiging met speciale aandacht voor bouwkundige zaken
  • Voeren van de onderhandeling of uitbrengen passend bod
  • Fungeren als schakel tussen jou en de verkopend makelaar
  • Controleren van de concept koopovereenkomst

Een bod uitbrengen met begeleiding

In overleg met jullie brengen wij het bod uit bij de makelaar, en geven daarbij de zekerheid aan de verkoper dat we jouw financiële plaatje volledig in beeld hebben. Daardoor kunnen we met een korter financieringsvoorbehoud bieden, en geven we de verkoper meer zekerheid dat jouw financiering ook binnen die termijn zal lukken. Zo is kans op slagen groter!

Wordt je bod aangenomen? Dan controleren we de concept koopovereenkomst zodat jij koopt wat je kan verwachten.

Kunnen wij je helpen?

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback