Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Goed verzekerd onderweg

Wij zorgen ervoor dat jij goed verzekerd onderweg bent. Of je nu een dagje weg bent, een weekendje of een hele maand: wij helpen je graag met het verzekeren van je waardevolle spullen. Check hieronder de verzekeringen waarmee wij je kunnen helpen. Liever meteen een afspraak maken om te sparren met één van onze adviseurs? Klik dan op onderstaande button.

 

Vind een adviseur in de buurt

Reisverzekering

Met een reisverzekering ga je altijd goed verzekerd op reis, of je nu kiest voor een kortlopende of een doorlopende reisverzekering. Het is altijd handig om verzekerd te zijn: ook als je een weekendje weg gaat in Nederland of een dagje het buitenland bezoekt. Je wilt natuurlijk zorgeloos van jouw vakantie kunnen genieten en tegelijkertijd niet teveel betalen voor een verzekering. Daarom vertellen onze adviseurs jou graag wat de mogelijkheden zijn!   

Welke reisverzekering is de beste optie?

Een kortlopende reisverzekering gaat in vanaf de dag dat je vertrekt naar jouw vakantiebestemming tot de dag dat je weer terugkomt. Met deze verzekering ben jij gedekt op het moment dat je bijvoorbeeld te maken krijgt met schade aan of diefstal van jouw bagage. Het is dus verstandig om een reisverzekering af te sluiten, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Voor sommige reizen kan het handig zijn om de reisverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Maar je zou ook kunnen kijken naar een doorlopende reisverzekering voor als je bijvoorbeeld een stukje vaker weg van huis bent. Wil je echt voorbereid zijn op iedere situatie? Dan zou je altijd een annuleringsverzekering kunnen overwegen. Onze adviseurs vertellen jou graag over de mogelijkheden en welke verzekering het beste bij jouw situatie past. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt!

Advies nodig?

Heb je al een reisverzekering? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een Huis & Hypotheek-adviseur.

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

Voertuig verzekeren

Laat jij liever de auto staan? Voor het verzekeren van allerlei voertuigen ben je bij Huis & Hypotheek aan het juiste adres. Wil je graag je fiets, bromfiets of motor verzekeren? Dat is zo geregeld! Kom langs bij één van onze kantoren en bespreek het direct met jouw adviseur.

Autoverzekering

Bij een auto hoort een goede autoverzekering. Of het nu je eerste auto, tweede auto, bedrijfsauto of oldtimer is: wij verzekeren ze allemaal! Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor het verzekeren van je kampeerauto of tourcaravan. De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto.


Voor de autoverzekering heb je de keuze uit drie soorten:

  • WA: de schade die je met je auto veroorzaakt wordt vergoed, maar niet de schade aan je eigen auto.
  • WA + beperkt casco (ook wel WA plus genoemd): hiermee wordt ook de schade aan je eigen auto vergoed bij brand, diefstal, storm, ruitbreuk enzovoort. Schade aan je eigen auto die je zelf hebt veroorzaakt wordt niet vergoed.
  • WA + volledig casco (ook wel All Risk genoemd): ook alle schade aan je eigen auto wordt hiermee vergoed.
    De keuze voor de dekking hangt af van het bouwjaar en de waarde van je auto.


Ongevallen

Zorg daarnaast ook dat je goed verzekerd bent tegen ongevallen. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je inzittenden.

Als een verkeersslachtoffer letsel overhoudt aan een ongeluk, kan dit je duur komen te staan. Is het ongeluk niet jouw schuld, dan vallen passagiers onder de WA-verzekering van de auto of de WA-verzekering van de veroorzaker. Gemaakte ziektekosten worden bovendien gedekt via de zorgverzekering.

Als je als bestuurder zelf schuldig bent aan een ongeval, vergoed de zorgverzekering wel de medische kosten, maar niet de kosten van een uitvaart of blijvende invaliditeit van de passagiers.

Hier kun je je tegen verzekeren met een schadeverzekering inzittenden (SVI). Een SVI vergoedt niet een van te voren afgesproken bedrag, maar de kosten van de daadwerkelijk geleden schade.

Onze adviseurs helpen je graag met een goede ongevallenverzekering, pechhulpverzekering of een schadeverzekering voor je inzittenden. Vraag ernaar bij je adviseur. 

 

Minder premie betalen?

Heb je al een autoverzekering voor je oldtimer? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Neem voor goed verzekeringsadvies contact op met één van onze adviseurs. 

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

Stel je vraag