Kan ik mijn hypotheek mee verhuizen?

Als je je woning verkoopt is het in veel gevallen zo dat je met de opbrengst je hypotheek aflost. In sommige gevallen is het echter mogelijk om de voorwaarden van uw huidige hypotheek mee te verhuizen naar je nieuwe woning. Of dit zinvol en voordelig is, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Vraag ernaar bij je Huis & Hypotheek-adviseur.

Er zijn zelfs geldverstrekkers die de mogelijkheid bieden om de condities van je hypotheek door te geven aan de volgende koper. Een dergelijke hypotheek heet een ‘doorgeefhypotheek’.

Maak een afspraak >

Meer informatie over het meeverhuizen van een hypotheek?

Voor uitgebreide informatie over het meeverhuizen van je hypotheek kun je uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Huis & Hypotheek. Je Huis & Hypotheek-adviseur licht je graag volledig in.

Gerelateerde items:

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback