Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Waar worden mijn gegevens vandaan gehaald?

 • Ockto begeleidt je langs drie sites waar financiële gegevens over jouw huishouden beschikbaar zijn.

  Deze informatie wordt door ons gecombineerd tot een financieel profiel van je huishouden. Je kunt eventueel met je partner inloggen om een totaalbeeld van het financieel profiel van je huishouden te krijgen

  1. Belastingdienst
  Je haalt de Vooraf Ingevulde Aangifte (VIA) op bij de belastingdienst. Hierin staan gegevens over jouw huishouden, inkomen, bezittingen en schulden. Dit is precies dezelfde informatie die ook al vooraf is ingevuld bij het doen van je jaarlijkse belastingaangifte.

  2. UWV
  Bij het Uitvoeringsinstituut WerknemersVerzekeringen (UWV) haal je jouw actuele salaris op. Jouw werkgever moet iedere maand van jou als werknemer opgeven wat je hebt verdiend. Deze informatie is voor jou beschikbaar.

  3. Mijnpensioenoverzicht.nl
  Je haalt al jouw pensioenaanspraken op bij Mijnpensioenoverzicht.nl. Alle pensioenuitvoerders zijn verplicht deze gegevens aan jou beschikbaar te stellen.

  4. Mijn Overheid
  Bij de website Mijnoverheid.nl verzamel je met de Ockto app onder andere informatie uit de Basisregistratie Personen (BPR), het Kadaster en het WOZ-waardeloket.

Heeft deze informatie je geholpen?