Hoe werkt het?

Met Ockto verzamel je jouw financiële gegevens op een veilige manier bij sites van de overheid waar deze gegevens al bekend zijn. Ockto begeleidt je langs deze websites. Bij ieder systeem log je in met je DigiD. Als je een partner hebt dan logt hij of zij ook in.

Ockto haalt alle relevante gegevens van de websites en maakt er jouw persoonlijk financieel profiel van. De gegevens die worden verzameld, presenteert Ockto steeds overzichtelijk op het scherm.

Aan het einde van het proces kun je besluiten om de verzamelde informatie door te sturen naar jouw financiële dienstverlener. Daar kan deze informatie bijvoorbeeld worden gebruikt om je een goed financieel advies te geven of om te bepalen of je hypotheek onder water staat. Of je de informatie doorstuurt bepaal je helemaal zelf. Zodra je Ockto afsluit worden alle verzamelde gegevens bij Ockto verwijderd.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback