Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Houd jij van schrijven? Houd jij van de juiste afbeeldingen bij de juiste content te zoeken? Weet jij precies wat je met Facebook kunt bereiken? Ben je op zoek naar een leerzame stageplaats waar je kennismaakt met alle facetten van online content? Wij zoeken een:

 

Stagiair Social Media

 

Wat ga je doen?

Denk jij dat je genoeg creativiteit bezit om hypotheekadvies op een interessante, grappige en toch informatieve manier te promoten? Jij gaat de Facebookpagina’s van de aangesloten franchisenemers opzetten, beheren en optimaliseren. Hiermee de aangesloten kantoren begeleiden bij hun social media-inzet, voor zowel posts en betaalde campagnes. Hierbij komt veel creativiteit en inlevingsvermogen kijken en kun je jouw sociale vaardigheden inzetten.

 

Op welke afdeling ga je stage lopen?

De stagiair SoMe werkt op de afdeling Marketing & Communicatie van CMIS Franchise. De afdeling is verantwoordelijk voor het in de markt plaatsen van de labels Hypotheekshop en Huis & Hypotheek, zowel online als offline. De afdeling onderhoudt onder andere de websites hypotheekshop.nl en huis-hypotheek.nl en bijbehorende social media-accounts. Als stagiair SoMe draai je mee in de dagelijkse gang van zaken voor het verbeteren van de social media-inzet. CMIS Franchise is met de labels De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur de grootste franchisegever voor financieel adviseurs en maakt onderdeel uit van CMIS Group.

 

Arbeidsvoorwaarden en stagevergoeding

Wij bieden je een veelzijdige en zelfstandige meewerkstage, waarin pro-activiteit gewaardeerd wordt. Deze leerzame stageplek is per direct beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden. De stagevergoeding is €500,- per maand.

 

Gewenste opleiding

Je bent tweede- of derdejaars student, volgt een HBO-opleiding en er zit een vak waarin Social Media de hoofdrol speelt in je vakkenpakket. Je hebt een perfecte beheersing van de Nederlandse taal en vindt het leuk om teksten te schrijven. Daarnaast ben je enthousiast, ambitieus en kun je goed zelfstandig en nauwkeurig werken. Wij zoeken iemand die creativiteit kan combineren met een commerciële instelling. Verder is het een pre als je kennis hebt van SEO (zoekmachineoptimalisatie) en kunt werken in een content managementsysteem (CMS). Uiteraard is affiniteit met de financiële sector gewenst.

 

Solliciteren of meer informatie

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar onze HRM afdeling recruitment@cmisgroup.com. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben, neem dan gerust contact op met de afdeling HRM via telefoonnummer 088 20 56 939.