Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Almere Stad

Huis & Hypotheek Almere Stad biedt je financieel advies in een informele sfeer waarin heldere en duidelijke taal wordt gesproken. De klant staat centraal, dat ben jij, het gaat om jouw wensen en behoeften, om wat jij belangrijk vindt. We bieden je een compleet pakket: hypotheken, verzekeringen en financieel advies op maat. Maak vrijblijvend een afspraak!

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Openingstijden

Maandag9:0017:00
Dinsdag9:0017:00
Woensdag9:0017:00
Donderdag9:0017:00
Vrijdag9:0014:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

De Binderij 8A
1321EH Almere

036 52 402 91

almere-stad@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

 • Adviseurs

  Het team van adviseurs bestaat bij ons uitsluitend uit vrouwen.

Financieel advies - Almere Stad
Je bent van harte welkom op onze vestiging in Almere om je op een transparante manier te laten adviseren over je hypotheek, verzekeringen en financiële planning.

Wft Certificaat
Huis & Hypotheek Almere Stad heeft het Wft Certificaat ontvangen. Met dit Certificaat heeft de vestiging de bevestiging gekregen dat er wordt voldaan aan de eisen die zijn vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haal ook het beste advies in huis in Almere en omgeving. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Kajuit.

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Almere Stad lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Almere Stad zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten. 

 

Lees ook onze algemene voorwaarden.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen. Benieuwd wat wij doen met jouw gegevens? Lees hier de privacyverklaring

 

Huis & Hypotheek Almere Stad - AFM 12043539 - KiFiD 300.013470

 

Top 5 rentes
 • va. 1.31%
 • va. 1.35%
 • va. 1.36%
 • va. 1.40%
 • va. 1.40%
 • Lees verder
Nieuws

Wijzigingen woningmarkt per 1 januari 2021

Lees verder