Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Zeist

Persoonlijk hypotheekadvies bij jou thuis
Heb jij geen tijd om bij ons langs te komen op kantoor? Dan komt Huis & Hypotheek Zeist graag bij jou thuis op bezoek voor persoonlijk hypotheekadvies. Dit kan overdag maar ook in de avonduren. Zo houd je zelf meer tijd over voor andere dingen.

 

Wij helpen je met alle financiële vraagstukken en adviseren je graag over je hypotheek en verzekeringen. Ons advies is altijd gericht op jouw persoonlijke situatie en al je (woon)wensen.

 

Online hypotheekadvies via de webcam
Liever online afspreken? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak met ons voor persoonlijk advies via de webcam op je laptop of tablet.

Openingstijden

Maandag9:0017:30
Dinsdag9:0017:30
Woensdag9:0017:30
Donderdag9:0017:30
Vrijdag9:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Advies krijg je waar je maar wilt bijvoorbeeld op je werk of thuis, dat kan via een online verbinding of we komen naar je toe!

030-2006880

zeist@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Online hypotheekadvies in Zeist

Online advies is persoonlijk en onafhankelijk advies via de webcam. Dat betekent dat je lekker thuis kunt blijven, of ergens anders kunt zitten waar je vertrouwd bent. Je kunt zelf een afspraak inplannen met jouw onafhankelijk financieel adviseur. De adviseur kent jouw persoonlijke situatie, ziet en hoort je.

Onze digitale omgeving is veilig: je kunt alle gevraagde documenten via een link met de adviseur delen. Wij geven je advies over je hypotheek en verzekeringen en houden daarbij rekening met je toekomstplannen en je persoonlijke situatie.

Wil je geen online advies? Dat is geen probleem. We komen graag bij je langs, waar en wanneer je dat zelf wilt.

 

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Lees meer
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Zeist lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Zeist zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

 

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

 

Lees onze algemene voorwaarden.

 

Huis & Hypotheek Zeist

 

 

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 2.22%
 • va. 2.24%
 • va. 2.25%
 • va. 2.25%
 • va. 2.29%
 • Lees verder
Nieuws

Tiny house: iets voor jou?

Lees verder