Belangrijke mededeling

Huis & Hypotheek Noord-Limburg heeft maatregelen getroffen in verband met het Coronavirus. Graag willen wij u hierover informeren:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit thuis. Er is echter altijd 1 medewerker aanwezig op kantoor om uw vragen (telefonisch) te beantwoorden.
  • De collega’s die thuiswerken zijn telefonisch te bereiken. Belt u hiervoor naar kantoor en u wordt direct doorverbonden met de betreffende medewerker.
  • Het kan gebeuren dat er een dag(deel) is waarop de deur van een kantoor gesloten is. U bereikt ons op dat moment wel telefonisch of per mail.
  • Voor het afgeven van stukken willen wij u verzoeken de brievenbus op kantoor te gebruiken. Deze worden dagelijks verwerkt en blijven dus nooit langer dan 1 werkdag liggen. 
  • Indien u binnen dient te zijn, verzoeken wij u in ieder geval 1,5 meter afstand in acht te nemen. 
  • Afspraken kunnen gewoon gemaakt worden. We plannen bij voorkeur zoveel mogelijk afspraken online en/of via een beeldverbinding. Op deze manier kunnen we u volledig van advies voorzien.
  • Een afspraak op kantoor kan ook gemaakt worden. Neemt u hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laten we ons allemaal aan de gevraagde maatregelen houden, zodat we spoedig het normale leven weer op kunnen pakken. Voor nu; blijf gezond en samen krijgen we corona onder controle!

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over bepaalde zaken? Wij zijn te bereiken via (077) 399 92 55 en/of noordlimburg@huis-hypotheek.nl 📧.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback