Rosmalen

Rosmalen heeft een score van 9.9 op advieskeuze.nl gebaseerd op 120 reviews

Dave Smits

Dave Smits

Algemeen Directeur / Financieel Planner

Dorpsstraat 56B

Contact

rosmalen@huis-hypotheek.nl

(073) 615 45 30

Openingstijden

ma - vr ma - vr
09:00 - 17:30
Nieuw De online hypotheekmodule voor starters!
Establishment Rosmalen image

Voor verzekeren bel dan: (073) 7620919 of mail naar schaderosmalen@huis-hypotheek.nl. Buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Persoonlijk en onafhankelijk financieel advies

Bij Huis & Hypotheek Rosmalen krijg je persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Het verlagen van je hypotheekrente, het financieren van je verbouwing, je hypotheek oversluiten, een echtscheiding, je volledige verzekeringspakket en meer. Wij hebben een antwoord op al je financiële vragen!

Kom gerust eens bij ons langs op kantoor of neem contact met ons op, zodat we jouw afspraak kunnen omzetten naar een videochat- of belafspraak. Om het je gemakkelijk te maken kan de adviseur ook bij jou thuiskomen om je op een transparante manier te adviseren. Dit kan ook ’s avonds. Het eerste oriëntatiegesprek is vrijblijvend en voor onze kosten.

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

Huis & Hypotheek Magazine

Van financieel advies tot tips en tricks om te besparen op je vaste lasten. En van het kopen van een nieuwbouwwoning tot alles over verzekeringsadvies. Dat en meer lees je in ons Huis & Hypotheek Magazine. Download het magazine via onderstaande knop.

Magazine downloaden
Rosmalen pand
Online advies

Eerste koophuis? Goed voorbereid op pad regel je zelf!

Op zoek naar je eerste koopwoning? Ga goed voorbereid op huizenjacht. Tijdelijk breng je voor slechts € 1,- uitgebreid jouw financiële mogelijkheden in kaart met een Online oriëntatie op maat. Huis gevonden? Dan regel je eenvoudig zelf online je hypotheek.

Regel het zelf
Online hypotheekmodule Huis & Hypotheek

Even voorstellen

Je vindt bij ons

Service

We helpen je graag met al je financiële zaken: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

Advies

Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

Gemak

Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

Zekerheid

De zekerheid dat je financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan.

Wij zijn bevriend met Villa Pardoes

Alle kantoren van Huis & Hypotheek steunen Villa Pardoes door ieder jaar structureel een bedrag te doneren. Zo draagt Huis & Hypotheek bij aan de onvergetelijke vakanties die vele families beleven in Villa Pardoes.

Alles over Villa Pardoes
Villa Pardoes

Onze diensten

Hypotheken

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

Verzekeringen

Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.

Aankoopservice

Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.

Pensioen

Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.

Nazorg

Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.

Zelf aan de slag

Handige documenten

In de vergelijkingskaarten (VK’s) van Huis & Hypotheek lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een vergelijkingskaart:

Dienstenwijzer

In dit document lees je meer over wie wij zijn, over wat wij voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten.

Hypotheekaanvraag

Wil je een woning kopen en heb je een lening nodig? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen betekenen.

Risico’s afdekken

Wil je een overlijdensrisico- of een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Lees in dit document wat wij voor je kunnen doen.

Vermogen opbouwen

Wil je vermogen opbouwen? Bijvoorbeeld als extra voor je pensioen? In dit document staat wat wij voor je kunnen doen.

Beloningsbeleid

In ons beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Wij werken samen met

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback