Onafhankelijk advies loont


Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Over ons – Huis & Hypotheek Nunspeet

Omdat we overzicht hebben over het totale vakgebied, zijn wij ook thuis in minder gangbare diensten, zoals bijvoorbeeld de hypotheek voor of de financiering van woonboten en schepen. Daarvoor hebben we pakketten ontwikkeld die zeer aantrekkelijk zijn en tegelijk concurrerend in prijs. Dat noemen wij de meerwaarde van experts. Maar ook in disciplines als begeleiding bij schuldsanering of financieel coaching voelen we ons meer dan thuis.

We laten u graag zien wat we voor u kunnen betekenen als het om woonboten en schepen gaat. Een specialisatie van Huis & Hypotheek Nunspeet waarmee we al veel klanten van dienst zijn geweest, vooral ook omdat we precies weten welke valkuilen er zijn. Wie zich dat realiseert, weet dat alleen optimale inventarisatie en maximale dekking zekerheid bieden!

Balans

Bij grotere financiële transacties spelen uiteenlopende vakgebieden een rol. We zouden kunnen spreken van een domino-effect: keuzes beïnvloeden elkaar. Daarom hanteert Huis & Hypotheek Nunspeet het zogenaamde up-to-date gesprek: we zitten samen met onze klant regelmatig om tafel. Dan nemen we de totale portefeuille door en kijken of en zo ja, waar bijstelling nodig is. Uw huiselijke situatie kan immers, door heel verschillende oorzaken, gemakkelijk veranderen. Daarom is het goed om van tijd tot tijd letterlijk de stand van zaken op te nemen. Zo ontstaat een gezonde balans tussen financiën, risicoanalyse en toekomstverwachting. Een balans die rendement oplevert.

Een compleet pakket

Als u uw financiële zaken bij Huis & Hypotheek Nunspeet onderbrengt, kunt u er zeker van zijn dat u over de verschillende beïnvloedingsfactoren optimaal voorgelicht wordt. Bovendien wordt u op een plezierige manier begeleid en ondersteund. Die ondersteuning betreft praktische zaken als het controleren van het koopcontract en de notarisakten, de coördinatie van een taxatie, een pensioeninventarisatie en bijvoorbeeld het doornemen van uw verzekeringspakket.

Voorbeelden die duidelijk maken dat onze adviezen gebaseerd zijn op raad én daad. Kortom: wij zijn graag uw partner in financiële diensten.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback