Een nieuwbouwwoning in Molenbeek

Rustig wonen aan de rand van Nunspeet: dat klinkt aantrekkelijk en dat is het ook! Aan de noordoostkant van Nunspeet is de nieuwe wijk Molenbeek in aanbouw. Zoek je de rust van de natuur én een dorpse sfeer? In Molenbeek is plek voor iedereen. Hier ervaar je het boerenleven en geniet je van een gemoedelijke, dorpse sfeer. Bijkomend voordeel: met de fiets ben je zo in het centrum.

Dorpse sfeer

De woningen in Molenbeek staan in rustige hofjes en hebben allemaal hun eigen charme. De metselwerk gevels, witte kozijnen en grijze pannendaken met echte gebakken pannen geven de wijk een klassieke uitstraling. In de straten van Molenbeek heerst een dorpse sfeer. Stap je de deur uit, dan maak je gezellig een praatje met de buren. De eerste fase van het project is inmiddels verkocht, maar de tweede fase bestaat uit een gevarieerd aanbod aan rijwoningen en tweekappers. Er is nog een aantal woningen beschikbaar.

Duurzaam wonen

Molenbeek ligt niet alleen midden in het groen, ook de bouw is groen en duurzaam. De woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd en comfortabel. De woning krijgt een elektrische lucht-water warmtepomp. Die haalt zijn energie uit de buitenlucht en gebruikt dit vervolgens voor het verwarmen van het huis en tapwater. Omdat de pomp op elektra werkt, heb je dus geen gasrekening meer. In de keuken kook je op inductie of een elektrische kookplaat. Kortom: in Molenbeek woon in je in een wijk voor de toekomst.

Hypotheek nieuwbouwwoning

Heb je interesse in dit project? Huis & Hypotheek Nunspeet helpt je graag met het financieren van een hypotheek voor een mooie nieuwbouwwoning in Molenbeek. Een hypotheek voor een nieuwbouwwoning zit iets anders in elkaar dan een ‘gewone’ hypotheek. Je sluit de hypotheek af op het moment dat je de koop-/aanneemovereenkomst tekent. De hypotheek bestaat uit de totale koopsom: de prijs van de woning én van de grond. Vanuit de hypotheek betaal je eerst de grond en, als dat het geval is, de bouwtermijnen die al zijn geweest. We vertellen je er graag mee over!

Kom gratis kennismaken!

Ben jij benieuwd of je een nieuwbouwwoning in Molenbeek kunt financieren? Of wil je graag meer informatie over een hypotheek voor een nieuwbouwwoning? Kom dan eens gratis kennismaken. Of het nou op kantoor, via webcam of telefoon is: wij bespreken graag vrijblijvend jouw mogelijkheden. We helpen je graag bij het aankoopproces zodat je de juiste keuzes maakt wat betreft de financiering van jouw nog-te-bouwen huis.

Het eerste gesprek is altijd gratis

Huis & Hypotheek Nunspeet
Harderwijkerweg 56
8071 GB Nunspeet

T: (0341) 25 19 66
E: nunspeet@huis-hypotheek.nl

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback