Meer zekerheid bij het kopen van een woning met ons hypotheekcertificaat

Wil je graag (een andere) woning kopen? Dan zul je zeker merken dat het in de huidige woningmarkt nog lastig is een woning te vinden. Een tweede bezichtiging is vaak niet mogelijk en overbieden is nog zeker in veel gevallen nodig om het winnende bod te hebben.

Wil jij je goed voorbereiden op de mogelijkheden tot het verkrijgen van een hypotheek en zoek je nog een manier om de verkoper zoveel mogelijk zekerheid te geven? Kies dan voor ons hypotheekcertificaat.

Het hypotheekcertificaat geeft inzicht in de maximale verstrekking op basis van je inkomen. Op basis van een intakegesprek bekijken we wat je maximaal kunt besteden aan een woning en hoe eze financiering en lasten er uit komen te zien.

De maximale hypotheek is naast het inkomen ook afhankelijk van de woning waarbij het energielabel een belangrijke rol speelt. Heeft de woning een beter energielabel, dan kan een hoger bedrag geleend worden.

Aan de andere kant bepaald het energielabel ook hoeveel bovenop de waarde van de woning maximaal bijgeleend kan worden voor het treffen van energiebesparende maatregelen.

Het hypotheekcertificaat wordt, mits het niet gekoppeld is aan een specifieke woning, afgegeven op basis van een energielabel E/F. Op basis van onderstaande tabel kan de maximale hypotheek berekend worden indien een ander energielabel van toepassing is.

Indien het certificaat gebruikt wordt ter onderbouwing van een bod, kunnen we het certificaat aanpassen naar de juiste situatie.

Heb jij interesse in een hypotheekcertificaat, maak dan snel via onderstaande link een afspraak met een adviseur.

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback