Belangrijk nieuws voor mensen tussen de 54 en 57 jaar

Heeft u nog (financiële) plannen? Dan is het verstandig hier op tijd bij stil te staan!

Wanneer u zelf genoeg gespaard heeft om de plannen uit te voeren, dan levert dit natuurlijk geen problemen op. Is het echter noodzakelijk om een financiering aan te gaan om de plannen uit te voeren? Kom dan nu in actie voor het te laat is.

Om een financiering te krijgen bij een bank is het van groot belang dat er voldoende inkomen is om de lasten van te betalen. Logisch, maar toch willen we daar juist nú op wijzen. Banken kijken namelijk niet naar uw portemonnee,  maar naar verstrekkingsnormen.  Daarnaast wordt, als u 57 jaar of ouder bent, rekening gehouden met het opgebouwde pensioeninkomen. De lasten moeten immers ook na de pensioendatum betaald kunnen worden.

Bent u 57 jaar of ouder, dan zal uw bruto inkomen in de meeste gevallen binnen 10 jaar aanzienlijk veranderen. In sommige gevallen zijn er mogelijkheden om van de standaard verstrekkingsnormen af te wijken. Dit is bijvoorbeeld het geval als u kleiner gaat wonen of uw hypotheeklasten lager worden dan de lasten die u nu betaald.

Indien u nu plannen heeft of verwacht binnen enkele jaren een aanvullende financiering nodig te hebben is het verstandig om u tijdig te laten informeren over de mogelijkheden die van toepassing zijn op uw persoonlijke situatie.

Tijdens een afspraak inventariseren we uw wensen en informeren we u over de mogelijkheden. Bel voor een afspraak of plan deze zelf online in. Aan dit eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Op het juiste moment is er vaak meer mogelijk dan je denkt!

Een afspraak maakt u door te bellen op 077-3999255 of via onderstaande link.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback