Hoorn

Hoorn heeft een score van 9.9 op advieskeuze.nl gebaseerd op 417 reviews

Openingstijden

ma - vr ma - vr
08:30 - 17:30
zaterdag za
09:30 - 15:30
Establishment Hoorn image

Buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Deskundig financieel advies in Hoorn

Ga je een huis kopen, hypotheek oversluiten of je verzekeringen checken? Bij Huis & Hypotheek Hoorn kun je sinds 1989 terecht voor persoonlijk en deskundig financieel advies, ook ’s avonds en in het weekend!

Maak een afspraak
Huis & Hypotheek

100% onafhankelijk

Huis & Hypotheek Hoorn is 100% onafhankelijk. Dit betekent dat wij voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders vergelijken. Dit is tegenstelling tot een bank die alleen zijn eigen product kan aanbieden. Als we gaan vergelijken, nemen we jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen als uitgangspunt zodat je naar huis gaat met een hypotheek die bij jouw situatie past.

Plan een afspraak
Huis & Hypotheek

Haal het beste advies in huis!

Woon je in Hoorn en omstreken en ben je op zoek naar hypotheekadvies dat bij jouw persoonlijke situatie past? Kom dan eens langs bij ons op kantoor. Het eerste gesprek is altijd gratis!

Liever online advies?

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

Maak een afspraak
Gratis 1e gesprek Huis & Hypotheek Hoorn

Wij zijn bevriend met Villa Pardoes

Alle kantoren van Huis & Hypotheek steunen Villa Pardoes door ieder jaar structureel een bedrag te doneren. Zo draagt Huis & Hypotheek bij aan de onvergetelijke vakanties die vele families beleven in Villa Pardoes.

Alles over Villa Pardoes

Even voorstellen

Je vindt bij ons

Service

We helpen je graag met al je financiële zaken: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

Advies

Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

Gemak

Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

Zekerheid

De zekerheid dat je financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen, Huis & Hypotheek voor een zorgeloos bestaan.

Onze diensten

Hypotheken

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.

Verzekeringen

Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.

Aankoopservice

Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.

Pensioen

Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.

Nazorg

Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.

Zelf aan de slag

Maximale hyptheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie.

Vergelijk de actuele rente

Wil jij weten wat de huidige rentestand is? Vergelijk hier de verschillende aanbieders.

Oversluiten berekenen

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie?

Handige documenten

In de dienstverleningsdocumenten (DVD’s) van Huis & Hypotheek lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

Dienstenwijzer

In dit document lees je meer over wie wij zijn, over wat wij voor je kunnen doen en wat je van ons mag verwachten.

Hypotheekaanvraag

Wil je een woning kopen en heb je een lening nodig? Dan kun je in dit document lezen wat wij voor je kunnen betekenen.

Risico’s afdekken

Wil je een overlijdensrisico- of een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten? Lees in dit document wat wij voor je kunnen doen.

Vermogen opbouwen

Wil je vermogen opbouwen? Bijvoorbeeld als extra voor je pensioen? In dit document staat wat wij voor je kunnen doen.

Beloningsbeleid

In ons beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Algemene voorwaarden

In dit document lees je welke algemene voorwaarden van toepassing zijn op onze dienstverlening.

Ervaringen met
Huis & Hypotheek

We krijgen een 9.9 op Advieskeuze.nl en daar zijn we trots op.

Wij werken samen met

Het Hypotheekbureau

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Feedback