Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Woonverzekeringen

Goed verzekerd wonen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons sluit je allerlei woonverzekeringen af. Dit kunnen we doen als je een hypotheek bij ons komt afsluiten maar ook als je de hypotheek ergens anders hebt lopen. Ben jij dus op zoek naar een inboedel- of opstalverzekering? Wij zorgen dat je bij schade door bijvoorbeeld storm, brand of inbraak altijd gedekt bent. Ook zorgen we dat je niet onder- of oververzekerd bent. Check hieronder de mogelijkheden.

Inboedelverzekering

Met een inboedelverzekering ben je onder andere verzekerd tegen waterschade, brand, diefstal en stormschade van de spullen die niet vastzitten aan je huis. Denk hierbij aan een bank, tv of tafel. Omdat het hier om je eigen waardevolle spullen gaat, is een inboedelverzekering dus ook aan te raden als je in een huurhuis woont.

Opstalverzekering

Met een opstalverzekering verzeker je je huis zelf en alles wat níet meegenomen kan worden bij inbraak. Denk hierbij aan de keuken, badkamer of ramen. Je verzekert je tegen schade die ontstaat door onder andere brand, inbraak of neerslag. Een opstalverzekering is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek. Wanneer je in een huurhuis woont, sluit de verhuurder een opstalverzekering af. Dit hoef jij dus niet te doen als huurder
Vaak kun je in combinatie met een opstalverzekering een glasverzekering afsluiten. Hiermee ben je verzekerd tegen schade aan je ruiten, een lichtkoepel en ander glas aan je woning.

Recreatiewoning

Heb jij een recreatiewoning? Ook dan kun je je huis bij ons laten verzekeren! Van je recreatiewoning wil je zorgeloos kunnen genieten. Sluit daarom voor je tweede huis of recreatiewoning een verzekering af. De recreatiewoning verzekering dekt schade door onder andere inbraak, brand en waterlekkage.


Advies nodig?

De adviseurs van Huis & Hypotheek helpen je graag met het uitkiezen van de juiste verzekeringen. Ook checken wij voor je of je niet over- of onderverzekerd bent en zorgen we dat je niet teveel betaalt. 

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

Alles in 1 Woonpakket

Bij Huis & Hypotheek kun je ook terecht voor een Alles in 1 Woonpakket. Daarbij zijn alle gezinsleden voordelig en goed verzekerd. Onze adviseurs kijken dan voor je welke verzekeringen jouw gezin wel of niet nodig heeft en zorgt voor goede afstemming tussen de verzekeringen. Daarnaast loop je geen risico op onderverzekering. En dat is wel zo gemakkelijk! Je adviseur kan je hier meer over vertellen. 

Stel je vraag