Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Levensverzekeringen

Het leven zit vol verrassingen, daarom kun je er maar beter op voorbereid zijn. Bij Huis & Hypotheek helpen we je graag met levensverzekeringen, bijvoorbeeld voor als je arbeidsongeschikt raakt of als er plots iemand komt te overlijden. De adviseurs van Huis & Hypotheek vertellen jou graag over wat er mogelijk is en welke verzekeringen bij jouw situatie passen.  

Werkloosheidsverzekering

Als je je baan kwijt raakt, heb je onder bepaalde voorwaarden recht op een werkloosheidsuitkering. Een werkloosheidsverzekering vult je uitkering tijdelijk aan, zodat je vaste lasten, zoals voor je hypotheek, kunt blijven betalen.


Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je arbeidsongeschikt wordt, kan je inkomen flink achteruit gaan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering kun je je verzekeren tegen dit risico. Zo voorkom je dat je in financiële problemen komt.

 

Uitvaartverzekering

Vanuit een uitvaartverzekering worden de kosten voor een uitvaart betaald door de verzekeraar. Je laat je nabestaanden dan niet achter met de hoge kosten voor je begrafenis of crematie. 


Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering keert een bedrag uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. Met deze uitkering kunnen je nabestaanden bijvoorbeeld een hypotheek (gedeeltelijk) aflossen.

 

Advies nodig?

De adviseurs van Huis & Hypotheek helpen je graag met het uitkiezen van de juiste levensverzekeringen. Ook checken wij voor je of je niet over- of onderverzekerd bent en zorgen we dat je niet teveel betaalt.

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

Kan jouw verzekering goedkoper?

Heb je al ergens een verzekering lopen? Dan loont het om te kijken of de verzekering voordeliger kan. Maak voor meer informatie een afspraak met een Huis & Hypotheek-adviseur. 

Aansprakelijkheidsverzekering

Eigenlijk kun je niet zonder een aansprakelijkheidsverzekering. Hiermee voorkom je namelijk dat je met hoge kosten te maken krijgt als jij, je kind of je huisdier schade bij een ander veroorzaakt. 

 

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering biedt ondersteuning als je juridische assistentie of advies nodig hebt. Denk hierbij aan een geschil met de buren, onenigheid met je werkgever of een meningsverschil in het verkeer.

 

Advies nodig?

De adviseurs van Huis & Hypotheek helpen je graag met het uitkiezen van de juiste verzekeringen. Ook checken wij voor je of je niet over- of onderverzekerd bent en zorgen we dat je niet teveel betaalt.

 

Maak direct een afspraak

 

Het eerste gesprek is altijd gratis

Stel je vraag