Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Voorkom verrassingen, check je aangifte

 

Halverwege december stuurt de Belastingdienst de voorlopige aanslag voor 2018. Hierin staat een berekening van je maandelijkse aftrek op basis van gegevens uit het verleden. Maar let goed op. Wijzigingen kunnen van invloed zijn op het bedrag waar je recht op hebt.

 

Wat is jouw situatie?

Is je inkomen verhoogd of verlaagd? Heb je in 2017 een woning gekocht of de hypotheek overgesloten? Ben je gaan samenwonen of juist gescheiden? Is er een kind van één van beide partners bij jullie ingetrokken? Let dan goed op. Door één van deze wijzigingen kan je huidige berekening van De Belastingdienst nog wijzigen.

 

Hoe zit dit?

De voorlopige aangifte van de Belastingdienst is gebaseerd op de gegevens van 2017. Maar diverse wijzigingen kunnen invloed hebben op jouw definitieve aanslag van 2018. De Belastingdienst berekent namelijk achteraf het bedrag uit waar je recht op hebt. En dan zou het kunnen voorkomen dat je medio 2019 een bedrag moet terugbetalen dat je niet vooraf had voorzien. 

 

Voorkom verrassingen!

E-mail ons nu vrijblijvend jouw voorlopige aangifte van de Belastingdienst van 2018. En vertel ons je wijzigingen. Dan kunnen wij bekijken welke invloed dit heeft op jouw financiële situatie. Een afspraak maken kan natuurlijk ook.

 

maak een afspraak