Wat is de hypotheekrente 10 jaar vast?

Bij Huis & Hypotheek adviseren we je over de hypotheekrente van bijna alle banken. Wil je jouw hypotheekrente 10 jaar vast hebben staan? Dan ben je altijd verzekerd van een gunstigste hypotheekrente. Als deze 10 jaar vast staat, maar ook wanneer deze bijvoorbeeld 5 jaar vast staat.

Verschil hypotheekrente 10 jaar vast – 5 jaar vast

De hypotheekrente bij een periode van 10 jaar vast is vaak hoger dan bij een periode van 5 jaar vast. Bij een langere rentevaste periode heb je de zekerheid van een vast rentetarief, maar rekent de bank een hogere rente om eventuele rentestijgingen op te vangen.

Onafhankelijk advies

Een onafhankelijk adviseur bij Huis & Hypotheek heeft samenwerkingen met o.a. Rabobank, ABN AMRO, ING, Delta Lloyd, Argenta en Aegon. De adviseur is altijd op de hoogte van de actuele hypotheekrente van alle hypotheken en rentevaste perioden (bijvoorbeeld voor 5 jaar vast, 10 jaar vast). Wil je snel een indicatie van de actuele hypotheekrente kijk dan op onze pagina: actuele hypotheekrente.

Maak een afspraak >

Meer informatie over hypotheekrente 10 jaar vast?

Voor uitgebreide informatie over de rentevaste periode van je hypotheek kun je uiteraard ook een afspraak maken met één van onze adviseurs. Voor gerichte vragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Huis & Hypotheek of langskomen bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Huis & Hypotheek. Je Huis & Hypotheek-adviseur licht je graag volledig in.

Gerelateerde items:

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback