Hoe kan ik zelf mijn maximale hypotheek berekenen?

Ben jij een starter op de woningmarkt die op zoek is naar zijn/haar eerste koopwoning? Kijk dan of je gebruik kunt maken van onze online hypotheekmmodule! Deze bestaat uit drie pakketten. Met het online oriëntatie op maat pakket kun je uitgebreid jouw financiële situatie in kaart brengen. Zo bepaal je jouw hypotheekbudget, krijg je inzicht in je toekomstige netto en bruto maandlasten en maak je onbeperkt accurate berekeningen van je maximale hypotheek (ook voor verschillende huizen en hypotheekrentes). Zo weet je precies waar je aan toe bent en op welke woningen je (hoeveel) kunt bieden.

Voor een indicatie kun je ook gebruikmaken van onze rekentool. Houd er wel rekening mee dat er aan de uitkomsten van deze tool geen rechten kunnen worden ontleend.

Heb je jouw financiële situatie berekend en je droomwoning gevonden? Dan kun je met de online hypotheekmodule ook zelf online je hypotheek regelen.

Past de online hypotheekmodule niet bij jou? Dan kun je ook altijd nog een vrijblijvend gesprek inplannen met één van onze adviseurs, zij helpen je ook graag bij het in kaart brengen van je financiële mogelijkheden.

Klaar voor de volgende stap?

Altijd als eerste op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen en nieuwtjes op het gebied van hypotheken, verzekeren en financieel advies? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Feedback