Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Utrecht West

Al onze medewerkers zijn 100% klantgericht. Chantal Hol en Vanessa Kraal zijn verzekeringsspecialisten en eerste aanspreekpunt en Dejana Barjaktarovic is dat voor ondernemers. Sander Werkhoven heeft alle mogelijke diploma’s op zak op het gebied van financiële planning en hypotheken. Hij komt bij de relatie aan tafel als een doortimmerde financiële planning gewenst is. Of als er na een scheiding financiële vergezichten moet worden geschetst.

Wij zijn een Utrechts kantoor met voornamelijk Utrechtse relaties. We houden voeling met die stad, omdat we eraan gehecht zijn en ermee verweven zijn. Juist Utrechters zijn meer dan welkom als relatie bij ons. Wij houden voor hem of haar graag een parkeerplek vrij naast het kantoor. Maar nog veel beter is het om op de fiets te komen. Zo komen wij zelf ook, want we zitten aan de rand van het centrum.
Het kantoor heeft veel lichtinval en heeft een open karakter. Eveneens net als wij zelf.

...

Van mensen helpen worden wij blij. Of het nu gaat over de gerealiseerde aanschaf van een onmogelijk geleken droomhuis of over alles financieel weer op de rit te krijgen na een scheiding. In beide gevallen is de grootste motivatie om aan het werk te gaan de tevredenheid of het geluk van de klant. Verder houden we van ons vak. Ook inhoudelijk dus. Waarschijnlijk om die reden zijn we er goed in…

Met alle mogelijke partijen werken we samen: van in- en verkoopmakelaars tot notaris en mediator. Maak gebruik van ons netwerk, zeggen we altijd. Het grote voordeel is dat we met al onze netwerkpartners snel kunnen schakelen. Wij raden het dus aan. Uiteraard is het de keuze van de relatie of hij er gebruik van maakt of niet.

Wij nemen de tijd en hebben aandacht voor onze relaties. Dat zou niet bijzonder moeten zijn, maar blijkt dat wel te zijn. Wij nemen de klant mee in het financiële traject dat hij op het punt staat te bewandelen en wijzen hem op elk obstakel dat hij kan tegenkomen. Dit traject biedt gelukkig ook volop kansen die de relatie niet of nauwelijks voor mogelijk hield. Het geven van een financieel advies is ons vak en voert verder dan het verstrekken van een hypotheek. We zijn enthousiast over ons werk en weten onze relaties hierin mee te nemen.

Wij leveren kwaliteit. Dat lijkt een platgetreden term, maar voor ons geldt het daadwerkelijk. We maken waar wat we zeggen, we nemen de klant bloedserieus en we behandelen hem of haar met de zorgvuldigheid alsof hij of zij onze eerste klant is. Het is niet voor niets dat we een hoge waardering krijgen van onze relaties.

Openingstijden

Maandag09:0017:30
Dinsdag09:0017:30
Woensdag09:0017:30
Donderdag09:0017:30
Vrijdag09:0017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Vleutenseweg 259
3532HE Utrecht

030 29 000 70

utrechtwest@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Wft Certificaat
Huis & Hypotheek Utrecht West heeft het Wft Certificaat ontvangen. Met dit Certificaat heeft het kantoor de bevestiging gekregen dat er wordt voldaan aan de eisen die zijn vastgelegd in de Wet op het financieel toezicht (Wft). Haal ook het beste financiële advies in huis in Utrecht. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Vleutenseweg.

Je aanspreekpunt:
Dejana Barjaktarovic
Chantal Hol-Koopman

Oversluiten?

Oversluiten?

Lees meer
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Utrecht West  lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:

 

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Utrecht West zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen.

Top 5 rentes
 • va. 2.22%
 • va. 2.25%
 • va. 2.30%
 • va. 2.33%
 • va. 2.33%
 • Lees verder
Nieuws

Duurzaam wonen

Lees verder