Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint

Deskunig, onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies

 

Bij Huis & Hypotheek Tilburg kun je terecht voor deskundig, onafhankelijk en vooral persoonlijk hypotheekadvies, waarbij je tot op de komma wordt geadviseerd. Dit advies krijg je van onder andere Marc en Jeroen, twee enthousiaste hypotheekadviseurs en tevens jeugdvrienden. Verder staan Hans, Paul en Casper voor je klaar om je te helpen met al je financiële vragen.

 

Woon je in de buurt van Tilburg en ben je op zoek naar een passend hypotheekadvies? Kom dan langs bij jouw adviseur in de bekendste woontoren van Tilburg: Westpoint.

Openingstijden

Maandag9:0018:00
Dinsdag9:0021:00
Woensdag9:0021:00
Donderdag9:0018:00
Vrijdag8:3017:30
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Westpoint 190
5038KG Tilburg

013 59 100 20

westpoint@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Gemak

  Op één plek alle financiële zaken regelen: dat geeft rust en overzicht. En met Seef houden wij een oogje voor je in het zeil. Kan er iets anders, beter of goedkoper? Dan hoor je dat vanzelf.

 • Zekerheid

  Al ruim 25 jaar helpen we iedereen die zeker wil weten dat de financiën goed geregeld zijn. Van hypotheek tot pensioen en van verzekering tot sparen.

Onafhankelijk advies loont
Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.

Meer weten? Bekijk hier onze gunstige hypotheektarieven.

Financieel advies - Tilburg
Haal ook het beste financiële advies in huis in Tilburg. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan het Westpoint.

Je aanspreekpunt:
Michelle van Lith

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Lees meer
Voorsprong op andere kopers

Voorsprong op andere kopers

Meer informatie
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Bereken nu zelf!

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening. Wij hebben voor de volgende adviesvragen een dienstverleningsdocument:


In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.

In het beloningsbeleid lees je hoe wij onze medewerkers belonen. Lees hier ons privacyverklaring.

 

Huis & Hypotheek Tilburg Westpoint - AFM 12018465 - KiFiD 300.013386

Top 5 rentes
 • va. 1.51%
 • va. 1.55%
 • va. 1.58%
 • va. 1.59%
 • va. 1.60%
 • Lees verder
Nieuws

Hypotheek oversluiten: doen of niet doen?

Lees verder