Huis & Hypotheek

Vind jouw adviseur

Amstelveen Keizer Karelplein

0515 431 000

Open tot 17:30 uur

Nu gesloten - Bel me terug

Huis & Hypotheek Stiens

Onafhankelijk advies loont

Je krijgt persoonlijk en onafhankelijk financieel advies in onze vestiging aan de Langebuorren in Stiens. De vakkundige adviseur helpt je met al je vragen. Woon je in Stiens en omstreken? Kom dan langs aan de Langebuorren bij jouw adviseur.

 

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen.

 

Openingstijden

Maandag13:0021:00
Dinsdag09:0017:00
Woensdag09:0017:00
Donderdag09:0021:00
Vrijdag09:0017:00
Zaterdaggesloten

buiten openingstijden zijn wij op afspraak geopend.

Adresgegevens

Langebuorren 2
9051BG Stiens

058-8200399

stiens@huis-hypotheek.nl

Bekijk op kaart

Advies

Advies op kantoor

Advies via de webcam

Advies bij je thuis

Neem contact op

Even voorstellen

Onze diensten

Met jouw wensen en persoonlijke situatie als uitgangspunt, vinden wij een hypotheek met een passende rente, verantwoorde maandlasten en gunstige voorwaarden. Hiermee wordt zorgeloos wonen, nu en later, vanzelfsprekend.
Veilig verzekerd met een voordelige premie. Naast alle persoonlijke verzekeringen die horen bij een hypotheek, bieden we ook verzekeringen op het gebied van wonen, reizen en vervoer.
Een huis op het oog? Wij vinden een passende hypotheek én begeleiden het totale aankooptraject. Zo kun je met al je vragen bij één expert terecht, wel zo prettig.
Genieten van een comfortabele oude dag: wij kijken graag vooruit en kijken wat je nu moet doen en straks nodig hebt. Samen stellen we een financieel plan op om dit te realiseren.
Je kunt bij ons altijd terecht met vragen en we staan voor je klaar als je financiën extra aandacht nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat je persoonlijke situatie is veranderd, de rentevaste periode afloopt, je extra wilt aflossen of wilt besparen op de maandlasten.
Afspraak maken

Je vindt bij ons

 • Service

  Je kunt voor al je financiële zaken bij ons terecht: van het afsluiten van alleen een hypotheek of verzekering tot een volledig plan om je financiële doelen te realiseren.

 • Advies

  Op elke financiële vraag weten wij het antwoord. We helpen je met onafhankelijk en persoonlijk advies, kijken vooruit en zorgen voor een verantwoorde en betaalbare oplossing.

 • Ontzorgen

  Ik kan het zelf niet oplossen of wil graag dingen uit handen geven

 • Gemak

  Ik wil graag gemak hebben, het gemak dat alles voor mij geregeld wordt.

 • Advies

  Ik ben op zoek naar het beste advies voor mijn situatie.


Onafhankelijk advies loont

Wij kunnen als onafhankelijk adviseur een zeer breed scala aan financiële producten voor je vergelijken. Om er voor te zorgen dat je de hypotheek en de verzekeringen krijgt die bij jou passen. Maar ook om er voor te zorgen dat je niet te veel betaalt. De hypotheeklasten zijn bijvoorbeeld een van de grootste, maandelijks terugkomende lasten.


Financieel advies - Stiens

Haal ook het beste financiële advies in huis in Stiens. Neem direct vrijblijvend contact op met de Huis & Hypotheek-vestiging aan de Langebuorren.

 

Oversluiten?

Oversluiten?

Besparen op je maandlasten door een lagere hypotheekrente? Voorwaarden die beter aansluiten bij jouw situatie? Lees meer
Videochat- of belafspraak

Videochat- of belafspraak

Kom je liever niet bij ons op kantoor langs voor je afspraak? Of wil je je bestaande afspraak omzetten? Bel of mail ons dan zodat we een videochat- of belafspraak kunnen inplannen. Vind hier jouw vestiging
Maximaal hypotheekbedrag

Maximaal hypotheekbedrag

Wil jij weten wat je maximale hypotheek is? Met onze rekentool krijg je direct een indicatie. Bereken nu zelf

Dienstverleningsdocumenten

In de dienstverleningsdocumenten van Huis & Hypotheek Stiens lees je meer over onze werkwijze en de tarieven van onze dienstverlening.

In de dienstenwijzer stelt Huis & Hypotheek Stiens zich aan je voor. Je leest bijvoorbeeld wat de contactgegevens zijn, hoe het adviestraject is opgebouwd en wat wij van jou verwachten.
 
Huis & Hypotheek Stiens

Extra info
Top 5 rentes
 • va. 1.15%
 • va. 1.16%
 • va. 1.17%
 • va. 1.17%
 • va. 1.21%
 • Lees verder
Nieuws

Ook jouw hypotheeklasten kunnen (hoogstwaarschijnlijk) lager

Lees verder